Home > Analys: Seamless Distribution bryter fallande trend.

Analys: Seamless Distribution bryter fallande trend.

Seamless aktien har utlöst en köpsignal då aktien brutit den fallande trenden och passerat ett motstånd från en bottenformation. Rekyler är köpvärda framöver och vi har siktet inställt för en uppgång mot 33.50 kr.

Seamless aktiens kursfall där aktien har tappat drygt 60 % sedan toppnoteringen runt 59 kr har avslutats då aktien bottnade ur för ett par veckor sedan. Den fallande motståndslinjen har effektivt vänt uppstudsar och det har inte funnits några tekniska skäl att äga aktien tills förra veckan.

Den senaste månaden har en konsolidering mellan 22.50 och 26.10 kr byggts upp, som nu i efterhand visat sig vara en bottenformation då aktien brutit den fallande trenden, samtidigt som aktien signifikant forcerat motståndsområdet runt 26.10 kr, och under ökad handelsaktivitet.

Detta ger positiva signaler och vi har siktet inställt på vidare uppgång, eventuellt efter återtest av köpsignalen, mot nästa starka motståndsområde runt 33.50 kr.

Vi ser rekyler som köpvärda framöver speciellt i närheten av det tidigare motståndet som omvandlats till ett stöd runt 26.10 kr. En stoploss placeras förslagsvis under 25 kr. Målkurs 33.50 kr.

Vi har en positiv grundinställning så länge som aktien handlas ovanför utbrottsnivån.

Den långa trenden i form av 200 dagars glidande medelvärde är fallande. Det kortare glidande medelvärdet i form av 40 dagars glidande medelvärde är sidåtgående. Närmaste motstånd finns runt 33.70 kr. Stöd finns runt 26.10 kr.

Aktien handlas på Svenska börsen med symbol SEAM

(Dagsdiagram)
(Dagsdiagram)
Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto