Home > Analys: Seamless Distribution kan göra nytt ATH

Analys: Seamless Distribution kan göra nytt ATH

Analys Seamless Distribution: I ett veckodiagram har en klassisk HS-formation hotat under våren, men styrkan i trenden har terminerat dess potentiella utslag vilket är goda nyheter för investerare med långa positioner. Ett eventuellt utslag hade halverat aktiekursen.

Analys Seamless Distribution
Seamless Distribution (Veckodiagram)

Även i dagsdiagrammet har samma klassiska HS-formation hotat om rekyl (blå linje) men även i denna tidsupplösning har säljformationen terminerats. Detta talar för att köparna frodas i optimism och aktiekursen förväntas stiga.

Aktien tog stöd vid 20-nivån och har sedan dess byggt upp en sidledes konsolidering. Det är inte alltid konsolideringar av det här slaget leder till uppgång, men med tanke på att två säljformationer fallerat så är den uppåtgående trenden att betrakta som intakt och styrkan i trenden solid.

Analys Seamless Distribution
Seamless Distribution (Dagsdiagram)

Intraday har aktiekursen varit nere och testat 21-stödet och har hittills under dagen vänt upp vid den här nivån (som också är en förlängning av den blåa linjen som markerar nacklinjen). För att konsolideringen ska vara giltig får aktiekursen inte stänga under 21 två dagar i rad.

För att tekniska riktkurser ska aktiveras krävs två dagars stängning över MA34 som i skrivande stund ligger på 22,6. Den första riktkursen vid aktivering är 25,1 som är ett matematisk motstånd och som dessutom sammanfaller med den sluttande trendlinjen. Det andra matematiska motståndet är 27,8 och även denna nivå sammanfaller med en sluttande trendlinje.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto