Home > Analys: Swing trade möjlighet i MTG B :)

Analys: Swing trade möjlighet i MTG B :)

MTG B aktien närmar sig intervallbotten vilket öppnar upp för en kortsiktig swing köp mot intervalltaket. Skulle aktien stänga signifikant under 231.50 kr ökar oddsen för ett utbrott där närmaste stödnivå finns runt 219 kr.

Få våra aktieanalyser kostnadsfritt till din e-post dagligen innan börsen öppnar!

MTG B aktien har efter en lokal topp i mitten av april vid 294 kr handlats i en fallande trend vilket tagit aktien ner för ett test av lågpunkten från oktober 2014 runt 200 kr. Denna lågpunkt avvisades på ett kraftfullt sätt den 26 september och aktien har därefter fortsatt visa styrka genom att passera motståndet runt 237.50 kr.

Aktien har därefter stabiliserats på en högre nivå där ett stöd runt 231.50 kr har byggts upp samt ett motstånd runt 259 kr. Detta sidledes handelsområde öppnar upp för kortsiktiga köp och säljmöjligheter så länge som aktien efter ett test av intervalltaket eller botten visar på en stängning därinom. Igår stängde aktien på 235.50 kr vilket är i närheten av intervallbotten vilket har goda odds att testas inom kort.

Vi ser en möjlighet att fada ett utbrott på nedsidan och rekommenderar ett köp runt 231.50 kr. Nödutgången i form av en stoploss placeras förslagsvis vid en stängning på 227 kr eller lägre. Målkurs sätts till intervalltaket d.v.s. 259 kr.

Aktien handlas på Stockholmsbörsen, under symbol MTG B.

(Dagsdiagram)
(Dagsdiagram)
Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto