Home > Analys uppdatering: Amerikanska 3D systems den kortsiktiga aktie traderns bästa ”vän”

Analys uppdatering: Amerikanska 3D systems den kortsiktiga aktie traderns bästa ”vän”

3D Systems Corp är ett holdingbolag som bedriver utveckling, tillverkning och leverans av tredimensionella (3D) innehåll-för-print-lösningar, inklusive 3D-skrivare, utskriftsmaterial och on-demand anpassade delar tjänster för yrkesverksamma och andra konsumenter. Företaget erbjuder kreativt innehåll utveckling, design produktivitetsverktyg, tjänster datasäkring och nedladdningar innehåll. Dess integrerade lösningar möjliggör komplexa tredimensionella föremål som ska produceras direkt från 3D digitala data utan verktyg, kraftigt minska den tid och kostnad. Bolagets egna delar tjänster, som består av 3Dproparts och Quickparts varumärken, levererar ett brett utbud av skräddarsydda plast och metalldelar samt montering och produktion jiggar, fixturer och gjutning mönster i olika utföranden och färger till fordons-och underhållningsbranschen. Det erbjuder skapande av innehåll CAD-program, egenutvecklade digitalt arbetsflöde beredning och verktyg programvara. Företaget grundades av Charles W. Hull 1986 och har sitt huvudkontor i Rock Hill, SC.

Vi föreslog förra onsdagen en blankningspotential i aktien då det var sannolikt att aktien skulle slå i motstånd i form av trendkanaltaket. Under torsdag och fredag testade aktien kanaltaket och även forcerade detta marginellt. Köptrycket slogs av lika abrupt som det startade när konsensus om att kanaltaket utgjorde ett större hinder för vidare uppgång. Aktien har därefter fallit kraftigt 7 $ från toppnivån, drygt 14 % på tre dagar. Ligger man kvar i blankade positioner är det läget att plocka hem delar av vinsten även om det finns chans att aktien på sikt söker sig ned mot ett större stöd i form av trendkanalbotten. Ett mindre stöd finns strax ovanför 42 $, ett mindre motstånd vid 44.70 $.

Vi rekommenderar att eventuella blankade positioner stängs med hälften en stop loss flyttas ned till 45.50 $ och den resterande halvan köpts tillbaka runt 40 $ nivån.

Vi följer med spänning aktien och fortsätter aktien sjunka nås inom kort attraktiva köpnivåer.

3D systems (Dagsdiagram)
3D systems (Dagsdiagram)
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto