Home > Analys uppdatering: Bank of America närmar sig prisobjektivet

Analys uppdatering: Bank of America närmar sig prisobjektivet

Bank of America Corporation (NYSE: BAC) är ett amerikanskt multinationellt bank-och finansiella tjänster företag med huvudkontor i Charlotte, North Carolina. Från och med 2010, är Bank of America det femte största företaget i USA av de totala intäkterna, samt den tredje största icke-oljebolaget i USA (efter Walmart och General Electric). Under 2010 listade Forbes Bank of America som den 3: e största företaget i världen. Bankens 2008 förvärv av Merrill Lynch gjorde Bank of America världens största förmögenhetsförvaltning företag och en stor aktör på investment banking marknaden

Den långa trenden i form av 200 dagars glidande medelvärde är stigande. Den korta trenden i form av 40 dagars glidande medelvärde är stigande.

Bank of America är en stark bank aktie som har stigit kraftigt efter den utlösta köpsignalen under december månad. Prisobjektivet i denna köpsignal ligger på 13.20 $. Aktien har som högst handlats i 12.34 $ och förväntas nå prisobjektivet inom kort. I ett större perspektiv handlas aktien i en tydligt stigande trendkanal där taket i trendkanalen sammanfaller med prisobjektivet vilket ökar sannolikheten att en rekylfas inleds om aktien handlas upp mot kanaltaket. Så länge som aktien handlas ovanför 11.50 $ ser det fortsatt positivt ut för vidare uppgångar.

Aktien handlas på New York Stock Exchange, NYSE med symbol BAC

Har man köpt aktien i enlighet med tidigare rekommendation har man en ingångsnivå på runt 10. 50 $ och ligger med en sund vinst. En stop loss kan förslagsvis flyttas upp till 11.50 $. Vi rekommenderar att man plockar hem åtminstone en dela av vinsten om aktien tar sig upp mot 13.20 $ de kommande veckorna.

(Dagsdiagram)
(Dagsdiagram)
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto