Home > Analys uppdatering: Jackpott i Avon Products!

Analys uppdatering: Jackpott i Avon Products!

Amerikanska Avon Products forcerade förra veckan taket i en bottenformation och utlöste en kraftfull köpsignal.

Avon Products, Inc. tillverkar och marknadsför skönhets relaterade produkter över hela världen. Företaget erbjuder skönhetsprodukter, såsom färg kosmetika, parfymer, hudvård och produkter för personlig vård. Modeprodukter består av mode smycken, klockor, kläder, skor, accessoarer och barn produkter. Hem produkter består av gåvo och dekorativa produkter, hus varor, nöjen och fritids produkter och näringsprodukter. Företaget marknadsför sina produkter genom direktförsäljning och oberoende representanter. Avon Products, Inc. grundades 1886 och har sitt huvudkontor i New York, New York.

Den långa trenden i form av 200 dagars glidande medelvärde är fallande. Den korta trenden i form av 40 dagars glidande medelvärde är stigande.

Vi har tidigare haft en positiv inställning till aktien när den forcerade ett mindre motståndsområde i början på januari månad. Volymökningen i köpsignalen var inte av den dignitet som normalt ses vid en tillförlitlig köpsignal men vi ansåg trots detta att förhållandet mellan risk och potentiell avkastning var gynnsam. Aktien har därefter stigit kraftigt och forcerade förra veckan ett motståndsområde i en större bottenformation under extrem volymökning och utlöste därmed en kraftfull köpsignal. Närmaste motstånd finns vid 23.50 $ och stöd vid 17.50 $.

Vid köpsignalen bildades ett större gap vilket kan vara fråga om ett breakaway gap om det förblir öppet den närmaste tiden. Ett breakaway gap är en indikation på starten av en kraftfull rörelse vilket i detta fall skulle innebära betydande uppsida framöver. Vi räknar med att aktien på sikt tar sig upp mot ett större motståndsområde runt 23.50 $ för en avstämning om den framtida kursutvecklingen. Vid en eventuell rekyl framöver finns det ett starkt stödområde runt 17.60 $ vilket utgör ett optimalt köpläge för de som missat att köpa tidigare.

(Dagsdiagram)
(Dagsdiagram)
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto