Home > Analys: Utbrottsförsök i Com Hem!

Analys: Utbrottsförsök i Com Hem!

Com Hem aktien har för första gången på ett år stängt ovanför motståndsnivån runt 76.50kr vilket öppnar upp för ett avgörande test av all time highs vid 80kr och möjligheten till ett utbrott uppåt.

Com Hem levererar tv telefoni och höghastighetsbredband till svenska konsumenter och företag.

Aktien har för trendföljande investerare inte varit intressant då aktien varit fastlåst inom ett sidledes handelsintervall under en längre tid. Detta förhållande kan vara under förändring då aktien i kölvattnet av en kraftfull avvisning av stödet vid intervallbotten för två veckor sedan lyckats att stänga ovanför intervalltaket med god marginal. Så länge som aktien handlas ovanför utbrottsnivån runt 76.50kr förväntas ett test av all time highs och möjligheten till ett positivt utbrott.

Passeras 80kr nivån signifikant utlöses en köpsignal som har goda förutsättningar att leda till en trendande rörelse då aktien kraftansamlat under en längre tid. Då oddsen är goda för åtminstone ett test av 80kr nivån är aktien intressant vid rekyl ned mot 76.50kr. Risken i form av en stoploss placeras förslagsvis vid en stängning under 75.50kr. Målkurs sätts till skillnaden mellan taket och botten av det tidigare handelsintervallet vilket ger en indikativ uppgångspotential mot 88.50kr.

ComHem
Entré köp 76.50kr Ticker COM H
Målkurs 88.50kr Marknad OMXS Large Cap
Nödutgång 75.50kr P/E 80.8
Senaste 78.25kr Direkt avk. 1.9%

Skulle aktien visa svaghetstecken genom att stänga tillbaka under utbrottsnivån vid 76.50kr förväntas ett test av stödet runt 74kr i första hand.

Aktien handlas på Stockholmsbörsen, under symbol COMH.

Veckodiagram

Taggar:
Fed
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto