Home > Analys: Vändningscandlestick i G5 Entertainment.

Analys: Vändningscandlestick i G5 Entertainment.

G5 Entertainment har bildat en ”hammer” liknande vändningscandlestick under tilltagande omsättning, vilket signalerar starten av en återhämtning mot 410kr i första hand.

G5 Entertainment aktien har efter en stark utveckling under våren med en toppnotering på 595kr, utvecklats mycket svagt… bortsett från en initial kursrusning i slutet av juli i samband med delårsrapporten.

Tekniskt sett är utvecklingen de senaste månaderna likt nov-dec 2017 där aktien uppvisade en ny lokal topp för att därefter passera tidigare swing lägsta och etablera sig under det stigande MA 40. Kommer aktien därefter återigen utvecklas positivt?

Det finns ett par faktorer som stödjer en återhämtning uppåt. Aktien är mycket översåld och har uppvisat en ”hammer” liknande vändningscandlestick under tilltagande omsättning, vilket ofta uppvisas inför en trendvändning. Omsättningen har den senaste veckan har varit stigande på uppgångsdagar jämför med rekyldagar vilket är en förutsättning för en bestående rörelse på ovansidan.

Då potentialen är betydande i jämförelse med ytterligare bakslag föreslås ett köp runt fredagens stängningskurs. Målkurs sätts till 404kr. Nödutgången placeras förslagsvis vid en veckostängning under 315kr.

Aktien handlas på Stockholmsbörsen, under symbol G5EN.

G5 Entertainment
Entré köp 346kr Ticker G5EN
Målkurs 404kr Marknad OMXS Mid Cap
Nödutgång 315kr P/E 23.4
Senaste 346kr Direkt avk. 0.7%

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto