Home > Analys: ZinZino navigerar efter MA 200.

Analys: ZinZino navigerar efter MA 200.

ZinZino B har efter en utlöst köpsignal från en huvudskuldra formation navigerat efter det långsiktigt stigande MA 200, vilket utgör en attraktiv ingångsnivå för en rörelse mot november toppen.

Få våra aktieanalyser kostnadsfritt till din e-post dagligen innan börsen öppnar!

ZinZino B har de senaste månaderna visat teknisk styrka efter ett kursfall på 54 % som tog aktien ned från en toppnotering på 33.45 kr till som lägst 15.35 kr i början av maj. I samband med lågpunkten bildade aktien en vändningscandlestick i form av en hammer, vilket åtföljdes av ett utbrott från en huvudskuldra formation i slutet av juni. Prisobjektivet från köpsignalen indikerar en potentiell uppgång mot tidigare topparar vilket gör aktien fortsatt köpvärd runt dagens nivåer.

Efter en lokal topp den 2 juli vid 25.90 kr har aktien rekylerat något och tagit stöd vid det långsiktigt stigande jämviktsvärdet i form av 200 dagars glidande medelvärde. Så länge som aktien handlas ovanför MA 200 är den positiva börsbilden intakt och det är först vid en passering av 20 kr på nedsidan som det positiva scenariot sönderslås.

Vi ser ytterligare test av MA 200 runt 23 kr. som en fördelaktig ingångsnivå för ett köp mot prisobjektivet från huvudskuldra formationen runt 32.50 kr. Nödutgången placeras förslagsvis under 21 kr.

Den långa trenden i form av 200 dagars glidande medelvärde är stigande. Den korta trenden i form av 40 dagars glidande medelvärde är stigande. Motstånd finns vid 25.90 kr. Stöd vid 22.50 följt av 20 kr.

Aktien handlas på Stockholmsbörsen, under symbol ZZ B.

(Dagsdiagram)
(Dagsdiagram)
Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto