Home > Apples starka momentum fortsätter – Var kan man köpa Apple-aktier?

Apples starka momentum fortsätter – Var kan man köpa Apple-aktier?

Apple (NASDAQ:AAPL) har stigit med 54% de senaste tolv månaderna och är en av de aktier som gynnades av COVID-19-pandemin. De är en ledare i tekniksektorn – är det läge att köpa Apple-aktier?

Är det läge att köpa aktier i Apple nu?

Tekniksektorn var den sektor som presterade bäst under hela COVID-19-pandemin. Konsumtionsmönster förändrades och folk spenderade mer tid på nätet än tidigare. Apple hade rätt produkter vid rätt tillfälle.

De utannonserade nyligen planer att uppdatera sina AirPods och AirPods Pro senare i år. Enligt rapporter lade de även ett bud på Verzuz, en plattform för live-streaming av musik. Apple är ett företag som betalar utdelning med en fyraårig genomsnittlig avkastning på 1,49%, vilket är bättre än sektorns median på 1,43%.

Var kan jag köpa aktier i Apple (NASDAQ:AAPL)?

eToro

eToro är en av de största nätmäklarna och har skapat en gemenskap av traders och investerare från hela världen. Privata och professionella investerare har tillgång till aktier till ett courtage på 0%, samt kryptovalutor, råvaror och traditionella valutor till låga avgifter. CopyTrader är ett verktyg som eToro erbjuder för att göra det möjligt för investerare att kopiera andra investerares handel i realtid. eToro erbjuder över 2 000 finansiella instrument på sin toppmoderna plattform.

Köp Apple med eToro >

Capital

Capital har skapat en av de mest avancerade handelsplattformarna för både privata och professionella investerare. Denna plattform använder AI tillsammans med handelsinsikter för att hjälpa investerare att hitta optimala möjligheter på finansiella marknader. Aktiehandel med Capital är baserat på CFD-kontrakt via ett av de bästa systemen på marknaden.

Köp Amazon med Capital >

Vad är Apple?

Apple Inc. behöver knappast en introduktion då de är en av de ledande teknikföretagen i världen. De är aktiva inom såväl hårdvara och lagring som tillbehör och design och tillverkar och marknadsför smartphones, datorer, tillbehör och mycket annat världen över.

Företaget har sina högkvarter i Cupertino i Kalifornien och har över 147 000 anställda.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto