Home > Marknadssvepet: Är något på gång i guld?

Marknadssvepet: Är något på gång i guld?

Marknadssvepet skapas av CMC Markets analytiker Kristofer Berggren och Nils Brobacke. I början av varje vecka analyseras index, råvaror, räntepapper och valuta med fokus på att hitta intressanta och viktiga tekniska nivåer på kort och lång sikt.

I veckans marknadssvep analyseras bland annat tyska DAX-index där säljare försökte pressa kursen genom stödet vid 12910 utan att få till en dagsstängning. S&P500 som trendat riktigt starkt sedan slutet av augusti fortsätter sin konsolidering och nu återstår att se om köpare kan ta tillbaka taktpinnen och ta ut toppen vid 2600. Guld bröt den negativa trendlinjen i början av november men har sedan dess inte gjort något helhjärtat försök på uppsidan. Är något på gång i guld? Övriga marknader som analyseras är OMX, EURUSD, USDJPY, olja och US 10Y.

Om det är någon marknad du vill att vi analyserar så skicka ditt önskemål till [email protected].

CMC Markets grundades 1989 i London och är idag en av världens största CFD-aktörer. Företaget finns i 15 länder och är börsnoterat på London Stock Exchange. Det svenska kontoret öppnade i Stockholm 2007 och därifrån tillhandahålls bland annat kundservice, online-utbildningar varje vecka och analys för bolagets Svenska kunder.

Hos CMC Markets har du tillgång till fler än 10 000 produkter via CFD:er i aktier, ETF:er, index, råvaror, valuta och räntepapper. All handel sker via bolagets kostnadsfria handelsplattform som erhållit en mängd priser. Utöver den webbaserade handelsplattformen har du tillgång till appar för mobiltelefon och tablet.

Läs mer på www.cmcmarkets.se

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto