Home > Är Walmart (WMT) en aktie man kan köpa inför en eventuell prisökning?

Är Walmart (WMT) en aktie man kan köpa inför en eventuell prisökning?

Walmart (NYSE: WMT) har inte levererat det värde som investerare eventuellt har förväntat sig på sistone, men i och med att COVID-19-restriktioner lyfts kan det finnas potential.

Walmart har inte levt upp till investerarnas förväntningar i år, men i och med att COVID-19 har varit högaktuellt även i år är det inte en överraskning. När restriktionerna helt lyfts i Nordamerika är frågan ifall det kan leda till att denna aktie stiger igen under 2021?

I denna artikel kommer vi prata om de viktigaste sakerna du behöver veta om Walmart. Vi kommer förklara vad företaget gör, hur investeringspotentialen ser ut, och vilka de bästa platserna är om du vill köpa aktier i WMT i Sverige och på andra platser.

Var man kan köpa aktier i Walmart på nätet

Om du vill investera i Walmart-aktier bör du först välja en pålitlig nätmäklare och registrera dig på deras plattform. För att bespara dig tid och hjälpa dig att fatta ett beslut har vi listat våra två rekommenderade val nedan. Detta är plattformar som erbjuder låga avgifter och högkvalitativa gränssnitt.

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Walmart?

Företaget grundades av Sam Walton i Arkansas år 1962. De är en världsberömd butikskedja med butiker framförallt i USA beståendes av stormarknader, varuhus och livsmedelsbutiker under ett par olika varumärkesnamn.

Ska jag köpa aktier i Walmart just nu?

Grundarna Waltons sålde nyligen aktier till ett värde av cirka 2,1 miljarder dollar. Detta ledde till att WMT:s aktiepris sjönk, vilket kan räcka för att få investerare att vända aktien ryggen.

Vi tror dock att Walmart kommer gagnas av ökad försäljning och tillväxt under de kommande åren då påverkan av COVID-19-pandemin avtar.

Innan du investerar är det bäst att göra sin egen objektiva efterforskning för att se hur du tycker att företaget ska värderas. Om det just nu kan köpas till ett lägre pris än vad du anser ligger i företagets framtid kan det vara värt att köpa aktier och sen hålla dem långsiktigt.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto