Home > Är WWE en meme-aktie? Här är de bästa platserna att köpa

Är WWE en meme-aktie? Här är de bästa platserna att köpa

Antalet gånger World Wrestling Entertainment (NYSE: WWE) har nämnts har under de senaste 24 timmarna raketstigit på WallStreetBets, vilket leder somliga till att spekulera kring att detta kan bli nästa mål för en short squeeze.

Alla minns vi WWE från barndomen, och vissa kanske fortfarande tittar än idag, men har du någonsin tänkt på att man kan investera i WWE? Nu när Reddit-investerare ser ut att rikta in sig på företaget kan det vara läge att involvera sig, oavsett hur de fundamentala aspekterna ser ut.

I denna artikel kommer vi visa de bästa platserna att köpa aktier i WWE, se ifall det är ett bra tillfälle att köpa och ge en prisprognos för WWE.

Var du kan köpa aktier i WWE på nätet

Den bästa platsen att köpa aktier i WWE är via en pålitlig aktiemäklare med låga avgifter och lättanvänt gränssnitt. Det är lättare sagt än gjort att hitta en, så för att bespara dig tid har vi listat våra två rekommenderade val här:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är WWE?

WWE grundades år 1980 i Massachusetts och är ett amerikanskt medie- och nöjesbolag. WWE är framförallt känt för professionell wrestling, men de är även verksamma inom amerikansk fotboll, filmer och i företagsvärlden.

Ska jag köpa aktier i WWE?

WWE har redan haft ett starkt år, även om dess tillväxt har accelererats av Reddit-investerare som har blivit allt mer intresserade av företaget de senaste dagarna.

Just nu drivs företagets aktiepris av marknadssentiment snarare än fundamentala aspekter, så om du tror att du kan analysera detta sentiment på ett effektivt sätt och fatta kloka beslut kan det vara en aktie som snabbt ger avkastning.

I kontrast till detta bör du leta efter andra aktier om du är en investerare som är ute efter stabilitet och säkerhet.

En prisprognos för WWE

Vår prisprognos för WWE ligger i linje med konsensus av världens främsta analytiker, med en beräknad 12 månaders median på 62 dollar, en högstanivå på 75 dollar och en lägstanivå på 45 dollar. Just nu sitter aktien bekvämt över 62 dollar, vilket innebär att den är välpositionerad i detta intervall.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto