Home > Astra Protocol tillkännager ett nytt säkerhetsverktyg för The Sandbox

Astra Protocol tillkännager ett nytt säkerhetsverktyg för The Sandbox

Astra Protocol är en blockkedjebaserad plattform som tillhandahåller ett decentraliserat tvistlösningslager för offentliga blockkedjor och DeFi-ekosystemet har tillkännagett lanseringen av en samtyckeshubb för metaverse-nätverket The Sandbox.

Astra sa i ett pressmeddelande som delas med Vantage Point att Hub kommer att lägga till ett lag- och samtyckeslager till det snabbt expanderande metaversa ekosystemet.

Målet, enligt tillkännagivandet, är att utnyttja Astras patenterade teknologi till den virtuella världen, vilket möjliggör bättre säkerhet för kunderna. Detta bör få deltagare i metaversen att njuta av den virtuella världens upplevelse i vetskap om att de är säkra från potentiella säkerhetsproblem.

Jez Ali, grundaren av Astra Protocol, bekräftade implementeringen av Know-Your-Customer (KYC) och Anti-Money-Laundering (AML)-funktionen i The Sandbox-ekosystemet och noterade den otroliga tillväxten i sektorn.

Han tillade att innovationen är "ett spännande område av Web3" som Astra Protocol var glada över att stödja genom navet.

Vad gör Astra Protocol?

Astra Protocol är inriktat på efterlevnad av kedjan och förlitar sig på ett team av juridiska experter och revisionsexperter, som bildar det decentraliserade juridiska nätverket (DLN). Med närvaro i 195 länder är teamet av globala experter ansvarigt för att tillhandahålla KYC/AML-tjänster.

I det här fallet kan metaverse-deltagare dra nytta av tjänsterna genom att ansluta till DLN via Compliance Hub. Ackreditering fungerar genom en vitlistningsprocess, där verifierade användare får icke-överförbara NFT:er med vilka de kan komma åt olika aspekter av metaversen.

Ännu viktigare är att användarna är skyddade från skadliga konton och andra dåliga aktörer.

Sandbox (SAND)

Sandbox är ett av de mest populära och snabbast växande metaverslänkade kryptoprojekten, för närvarande rankad på andra plats efter Decentraland (MANA) när det gäller börsvärde. Den Ethereum-baserade plattformen har ett marknadsvärde på 3,6 miljarder dollar.