Home > AutoZones aktiepris stiger med 9,45% – Här kan du köpa den

AutoZones aktiepris stiger med 9,45% – Här kan du köpa den

AutoZone är en av de aktier som ökade under pandemin, och AutoZone har stigit med mer än 43% från början av kalenderåret. Trots återhämtningen verkar företaget befinna sig i en starkt stigande trend och slår Wall Street-prognoserna varje kvartal.

Under pandemin blomstrade DIY-trenden och satte fokus på alla företag som levererade reservdelar och annat material. AutoZone är en sådan aktie. Det är en amerikansk återförsäljare av biltillbehör och komponenter. Trots att DIY trappar ner lite under slutet av pandemin fortsätter AutoZone att stiga.

Låt oss ta reda på om AutoZone kan vara ett bra komplement till din portfölj.

Hur och var du kan köpa aktier i AutoZone på nätet

Autozone (NYSE: AZO) kan enklast köpas via en nätmäklare. Allt du behöver göra är att registrera dig hos en reglerad mäklarplattform genom att ange dina personuppgifter. Sätt sedan in pengar på ditt konto och börja handla aktier i AutoZone tillsammans med många andra tillgångar. För att hjälpa dig spara tid har vi valt de bästa nätmäklarna just nu:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är AutoZone?

AutoZone är en amerikansk återförsäljare av reservdelar och tillbehör. Företaget grundades år 1979, är marknadsledande i USA och har för närvarande mer än 6 400 butiker i USA, Brasilien, Mexiko, Puerto Rico och Amerikanska Jungfruöarna.

Ska jag köpa aktier i AutoZone idag?

Även om DIY-trenderna nu mattas av då pandemirelaterade restriktionerna lyfts är AutoZone ett av få företag som tog fart under avstängningarna och fortfarande rapporterar positiva resultat. Aktiekursen steg med 9,45% denna månad och har stigit med 43,58% sedan starten på kalenderåret. Analytiker bedömer att AutoZone kommer fortsätta denna tillväxt.

Dessutom planerar AutoZone att öppna fler butiker nästa år och har nyligen slagit prognosen på Wall Street. De starka finansiella resultaten väntas ytterligare driva tillväxten under de kommande månaderna. Tidiga investerare kan eventuellt dra nytta av tillväxten av företagets framväxande nätbaserade försäljning.

En prisprognos för AutoZone år 2021

Analytiker är extremt optimistiska när det gäller AutoZones aktiekurs. Till exempel uppgraderade Wells Fargo sitt betyg till "köp" med ett uppskattat pris på 1 825 dollar (upp från 1 750 dollar).

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto