Home > Bas: Beijer Alma utmanar trenden

Bas: Beijer Alma utmanar trenden

Beijer Alma etablerar sig på nya höjder i och med att aktien noterade 152 kr under gårdagen. Dagens notering på 151,00 kr vilket motsvarade en nedgång på 1,31 kr innebär att aktien nu utmanar den rådande trenden.

Likt OMXS30 har aktien sedan årsskiften haft en negativ utveckling. Om vi ser till MA-200 är den långsiktiga trenden uppåt men sedan årsskiftet har trenden varit riktad nedåt. Om vi ser till MACD-indikatorn kan konstatera att en crossover skett vilket förstärker vår tro om uppgång. Dagsmomentum stängde idag på 56 vilket innebär att aktien varken är under- eller överköpt.

Slutsats: Beijer Alma har etablerat sig på nya höjder vilket innebär att köparna kan få extra energi och ett trendskifte kan komma att ske. Utbrottshandlare ser detta som en köpsignal och Stopp Loss bör placeras strax under 148 kr.

Stöd- och motståndsnivåer:
Stöd: 144 / 139,50 / 129
Motstånd: 158,11 / 163,40 / 170,40

Taggar:
Usa

Anmäl dig till vårt exklusiva nyhetsbrev idag!

Skräddarsydda e-postmeddelanden

Ingen SPAM någonsin!

Alt mynt nyheter

Avprenumerera närsomhelst

Efter att du registrerat dig kan du också få tillfälliga specialerbjudanden från oss via e-post. Vi kommer aldrig att sälja eller distribuera dina uppgifter till tredje part. Se vår sekretesspolicy här.