Home > Bäst aktier att köpa och hålla i 10 år i juni 2021

Bäst aktier att köpa och hålla i 10 år i juni 2021

Att investera kortsiktigt kan vara riskabelt, speciellt när marknaderna kan stå inför korrigering, så vi har ta oss en titt på några aktier som du kan köpa nu och hålla under nästa decennium.

Var kan jag köpa de bästa aktierna i juni 2021 att hålla i 10 år?

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vilka aktier bör man köpa nu och hålla i 10 år?

Här är vår lista över de top 7 aktierna du kan köpa denna månad och hålla i 10 år för att väga upp för kortsiktiga fluktuationer.

1. AT&T (NYSE: T)

Det multinationella telekom-konglomeratet AT&T har gått ner 3% under året. Företaget har nyligen gett sig in på mediamarknaden genom att förvärva Time Warner för $85 miljarder men detta var inte lyckat och företaget behövde slå samman Time Warner med Discovery Communications i en deal som kostade $43 miljarder och gav AT&T 71% av det sammanslagna företaget: Warner Bros Discovery.

Analytiker tror att denna deal kommer minska AT&Ts skuld med $43 miljarder eftersom denna skuld nu kommer föras över till en ny enhet. Analytiker förutspår att det nya företaget också erbjuder ett gratis cash flow på runt $8 miljarder och omsättning på $52 miljarder till slutet av 2023.

AT&T rapporterade uppmuntrande vinster under första kvartalet och förväntas hålla denna vinsttillväxt under resten av 2021. Företaget har förvärvat en 40 MHz C-band spectrum för att ta del av möjligheten med 5G. Tack vare företagets stabila fundamentals, expansioner, och möjliga investeringar i nya affärer är AT&T en av flera aktier du kan hålla i 10 år eller mer för att dra in regelbundna dividends och realisera kapitalvinster.

Köp aktier i AT&T nu >

2. JPMorgan Chase & Co. (NYSE: JPM)

Den amerikanska investeringsbanken och företag för finansiella tjänster JPMorgan Chase har gått upp 27% i år. Banken rapporterade en nettovinst på $14,3 miljarder tack vare släppt kreditreserv på $5,2 miljarder versus uppbyggd kreditreserv på $6,8 miljarder förra året. Total omsättning under kvartalet var $33,12 miljarder, vilket slog analytikers beräkningar.

Banken har betalat ut stabila dividens de senaste 10 åren och dess aktie är på en all-time high. Denna aktie bör erbjuda långsiktiga investerare med kapitalökning och stabila dividends.

Köp aktier i JPMorgan Chase & Co. nu >

3. Mastercard (NYSE: MA)

Mastercard, ett företag för finansiella tjänster, har gått upp med runt 25% de senaste 12 månaderna. Företaget rapporterade en nettoinkomst på $1,8 miljarder första kvartalet jämfört med $1,7 miljarder förra året. Gross dollar volume (GDV) för kvartalet ökade med 8% medan volymen över gränser minskade med 17% på grund av det minskade internationella resandet. Företaget förväntas öka sin tillväxt i omsättning mer än 20% under andra kvartalet.

Mastercards genomsnittliga femårs-EPS och uppskattade försäljningstillväxt är 13,7% respektive 9,60%, vilket visar att företaget uppnår en hållbar tillväxt på lång sikt.

Köp aktier i Mastercard nu >

4. Coca-Cola Co. (NYSE: KO)

Det amerikanska dryckesföretaget Coca-Cola är en jätte inom dividends och har ökat sina dividends varje år i 59 år. Aktien har gått upp 22% under det senaste året och haft en uppmuntrande vinst under första kvartalet. Nettoförsäljningar ökade till $9,02 miljarder, en ökning på 5% year-over-year, och företaget förväntar sig att non-GAAP-omsättning ska öka med 8-9% under FY2021.

Coca-Cola är ett väldiversifierat företag med många dotterbolag och produkter. Långsiktiga investerare som letar efter en aktie med starka fundamentals som ger dividends, kapitalökning kan överväga att investera i aktier i Coca-Cola.

Köp aktier i Coca-Cola Co. nu >

5. Johnson & Johnson (NYSE: JNJ)

Amerikanska pharmaceutiska och biotekniska företaget Johnson & Johnson utvecklar medicinsk utrustning, medicin och konsumentprodukter inom sjukvård. Dess andelar har gått upp 17% de senaste 52 veckorna.

JNJs försäljningar under första kvartalet ökade med 7,9% year-over-year till $22,32 miljarder medan inkomster per andel för kvartalet hoppade upp till 2,32, en ökning på 6,9% year-over-year. Under kvartalet blev företagets en-dos-vaccin mot Covid-19 godkänt för användning i nödsituationer av World Health Organization och amerikanska FDA. Mediciner såsom Ponvory och Spravato godkändes också av FDA för behandling mot flera sjukdomar.

Johnson & Johnsons nuvarande årliga dividend ligger på $4,24, vilket är 6,5% högre än förra året. Deras femåriga genomsnittliga årliga dividend-ökning är 5,83% medan dess nuvarande utbetalnings-kvot är 49%. Johnson & Johnson är en perfekt aktie med stor tillväxt i dividends som är värd att hålla en längre tid för att dra in vinster.

Köp aktier i Johnson & Johnson nu >

6. Walmart (NYSE: WMT)

Walmart är USAs största företag inom detaljhandel. Aktien har ökat med 17% de senaste 12 månaderna och under det första kvartalet detta år rapporterade företaget en nettoinkomst på $2,73 miljarder jämfört med $3,99 miljarder i samma kvartal förra året. Omsättningen ökade till $138,31 miljarder från $134,62, en ökning på 3% från förra året.

Walmart finns globalt och har ett starkt nätverk för sin supply chain. Tack vare det stora antalet av Walmart-affärer är företaget ett av de största företagen om man ser till omsättning. De började fokusera på onlinehandel under pandemin efter att nedstängninarna uppmuntrade handlare att beställa konsumentprodukter online.

Dess solida affärsmodell som drog fördel av pandemin verkar motståndskraftig vilket gör Walmarts aktie ett bra val för långsiktig investering.

Köp aktier i Walmart nu >

7- Alphabet (NASDAQ: GOOGL)

Googles moderbolag Alphabet har gått upp 40% hittills i år medan dess värdeökning de senaste 52 veckorna ligger på 73%. Företaget rapporterade omsättningar på $55,31 miljarder det första kvartalet i år, en 34% ökning från samma kvartal förra året. Inkomster från reklam på YouTube låg på $6,01 miljarder och den årliga vinster från reklam växte med 32,3% year-over-year till $45 miljarder under Q1 2021.

Alphabets fantastiska resultat visar att företaget har en stor tillväxtpotenital och är en bra buy-and-hold aktie för långsiktig investering.

Köp aktier i Alphabet nu >

Varför köpa aktier nu att hålla i 10 år?

Att köpa aktier kortsiktigt kan vara riskabelt just nu eftersom den globala aktiemarknaden är nära toppnoteringar och det kan vara dags för en korrigering. För att väga upp för kortsiktig volatilitet kan du leta efter aktier som passar bättre för långsiktiga buy-and-hold investeringar. Att investera i långsiktigt ger dig inte bara en potential för uppgång utan också utbetalningar av dividends du kan välja att återinvestera.

Slutsats

Speciellt när marknader ligger så högt kan det löna sig att använda sig av ett buy-and-hold tillvägagångssätt för att dra in långsiktiga återbäring och tjäna dividend-inkomster. Men att välja aktier och diversifiera sig är kritiskt för att göra lyckade långsiktiga investeringar.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto