Home > Bäst långsiktiga aktier att köpa i juni 2021

Bäst långsiktiga aktier att köpa i juni 2021

Indexet S&P 500 fortsätter att nå nya höjder, men en del analytiker fruktar kortsiktiga korrektioner och råder investerare att fortsätta försiktigt, så vi har tagit fram några långsiktiga säkrare aktier som du kan köpa i juni 2021.

Var kan jag köpa långsiktiga aktier in juni 2021?

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vilka långsiktiga aktier ska man köpa i juni 2021?

Här är vår lista över de top 10 aktierna som passar för långsiktig investering för att generera långsiktig vinst.

1. Square (NYSE: SQ)

Square tillhandahåller finansiella tjänster, mobila betalningar, och point-of-sale tjänster för detaljhandlare och företag.

Square generarade en omsättning på $5,06 miljarder under det första kvartalet, en ökning på 266% från samma period förra året. Bitcoins omsättning ökade till $3,5 miljarder, en ökning på 1047% från första kvartalet 2020. Bruttovinsten från deras Cash App gick upp 171% från Q1 2020 till $495 miljoner i Q1 2021 medan bruttovinsten från Bitcoin låg på $75 miljoner. Ökningen i omsättning och bruttovinster visar på att företaget kan vara ett passande val för långsiktig investering.

Squares aktie förlorad cirka 21% sedan mitten på april på grund av företagets stora exponering mot bitcoin. Däremot har Squares aktie de senaste 12 månaderna gått upp med än 130% då den klättrat från $92 till $212 per andel.

Köp aktier i Square >

2. Pinterest (NYSE: PINS)

Det amerikanska sociala nätverket och tjänst för att dela bilder Pinterest har gått upp 200% under de senaste tolv månaderna, men de senaste tre månaderna har de förlorat nästan 24% från dess toppnotering de senaste 52 veckorna på $89 och handlas för nuvarande till $67.

Företaget meddelade en omsättning på $485 miljoner i dess inkomstrapport för första kvartalet, 78% högre än samma kvartal förra året. De har också lyckats minska sin nettoförlust från $141,2 miljoner i Q1 2020 till $21,7 miljoner Q1 2021. Aktiva användare globalt varje månad ökade till 478 miljoner, en ökning med 30% från samma kvartal förra året.

Pinterest förutspår omsättningen under andra kvartalet att växa med 105% year over year, vilket för dem närmare lönsamhet under de kommande åren. De kan vara en bra kandidat för långsiktiga investerare då företaget fortfarande kan uppnå explosiv tillväxt.

Köp aktier i Pinterest nu >

3. Bank of America (NYSE: BAC)

Den amerikanska investeringsbanken Bank of America har gått upp 39% i år, mer än KBW Nasdaq Bank Indexs ökning på 33%. Banken rapporterade inkomster på $8,1 miljarder och omsättning på $22,9 miljarder under första kvartalet. Dess fixed-income handelsomsättning för kvartalet ökade till $3,3 miljarder, en ökning med 22% från förra året. Värdeökningen under kvartalet ökade med 10% från förra året till $1,8 miljarder.

Analytiker förväntar sig att banken kommer rapportera en avkastning per andel på $0,75 under andra kvartalet, en tillväxt på 102% year-over-year. För hela året förväntar sig analytiker en avkastning per andel på $3,11 och en omsättning på $88,19 miljarder.

Bankens stora tillväxtpotential kan trycka aktien högre de kommande kvartalen vilket gör den till ett potentiellt val för långsiktig investering.

Köp aktier i Bank of America nu >

4. Chevron (NYSE: CVX)

Det amerikanska energiföretaget Chevron har ökat med 28% i år medan dess 12-månaders avkastning har gått upp till 21,30%. Oljeföretaget upprätthåller en hälsosam femårig reserve replacement ratio på 99% vilket antyder att de kan behålla sin reserve på dess nuvarande produktionsnivå i fem år. Chevrons nya utforskande projekt i Permian Basin och Kazakhstan kan troligtvis behålla denna reserve replacement ratio nära 100%. Företaget är till stor del motståndskraftig mot lägre oljepriser och kan uppehålla ett genomsnittligt oljepris på $40 per parallel i fem år utan beskärningar i dividend, tack vare en exemplarisk kapitaldisiplin.

Chevron utforskar nya investeringsområden, såsom ett samarbete om väteaffärer med Toyota Motor. Aktien erbjuder en dividend yield på 5% och har ökat sin dividend i 34 år.

Tillväxtpotentialen, stabila finansiella position, och en växande dividend gör Chevron till en passande kandidat för långsiktig investering.

Köp aktier i Chevron nu >

5. Electronic Arts (NASDAQ: EA)

Amerikanska videospels-företaget Electronic Arts har gått upp 19% det senaste året till skillnad från det bredare S&P 500 indexs avkastning på 41%. EAs Q4 omsättning minskade med 3% till $1,34 miljarder, men dess net bookings för FY2021 ökade med 15% från förra året till $6,190 miljarder. Under kvartalet har EA betalat ut cash dividends på $0,17 per andel.

Företaget förvärvade nyligen den brittiska utevecklaren av videospel Codemasters för $1,2 miljarder vilken förde in många vinst-genererande spel under Electronic Arts flagga. Electronic Arts förvärvade även utvecklaren av mobilspel Glu Mobile för $2,1 miljarder.

Dessa nya förvärv, i kombination med en bra tillväxt i franchisen och fundamentals kan innebära en avsats för framtida tillväxt.

Köp aktier i Electronic Arts nu >

6. Sony (NYSE: SONY)

Andelarna i det japanska konglomeratet Sony har gått upp 46% under det senaste året. Omsättning under FY2020 ökade med 8,9% tack vare en signifikant ökning i försäljningar av finansiella tjänster och tjänster för spel och nätverk. Däremot registrerade deras bildavdelning en låg minskning i försäljning. Musik, elektroniska produkter och lösningar, och tjänster för bild och avläsning gjorde alla dubbelsiffrig vinst i försäljningar.

Sony slog analytikernas förväntningar genom att ha resultat över genomsnittet. Du kan överväga att inkludera Sonys aktie i din portfölj för att generera långsiktig vinst.

Köp aktier i Sony nu >

7. Procter & Gamble (NYSE: PG)

Amerikanska företaget för konsumentprodukter Procter & Gamble har gått upp 17% under det senaste året men har gått ner 1,47% year to date. Företaget slog Wall Streets beräkningar efter att de genererade en omsättning på $18,1 miljarder och vinst per andel på $1,26 miljarder under det tredje kvartalet. Förutom avdelningen för bebis-, feminin, och familje-omsorg har alla avdelningar genererat en positiv year-over-year tillväxt under kvartalet.

Företaget är väl diversifierat, har stabilt cash flow, och 25 år av ökande dividends. P&G kan vara en bra aktie för investerare som vill generera stabila långsiktiga vinster.

Köp aktier i Procter & Gamble nu >

8. Verizon Communications (NYSE: VZ)

Till dess nuvarande pris är dividend yield för det amerikanska företaget för telekommunikation Verizon på 4,5%. Deras vinstrapport för Q1 2021 visade en tillväxt i omsättning inom dess tre avdelningar: konsument, företag och media. Företagets totala omsättning växte från $31,6 miljarder till $32,9 miljarder under Q1 2021, vilket innebär en year-over-year tillväxt på 4%.

Verizon är väl positionerat att tjäna på övergången till 5G och är rimligt uppskattat att växa med 11 gånger deras förväntade inkomster.

Köp aktier i Verizon Communications nu >

9. Ford Motor Company (NYSE: F)

Den amerikanska fordonstillverkaren Ford Motor har gått upp med 147% under det senaste året och 77% year-to-date. Företaget drog in en nettoinkomst på $3,3 miljarder första kvartalet detta år, från en nettoförlust på $2 miljarder under samma kvartal förra året. I april rapporterade Ford en all-time high i försäljningar med 11 172 elektriska fordon per månad, en tillväxt på 262%.

Den globala bristen på chips kommer troligtvis skapa problem för Ford eftersom de har många nya produkter i sin pipeline. Men de har en relativt stabil position och aktien kan klättra så fort bristen på chips går över.

Köp aktier i Ford Motor Company nu >

10. Shopify (NYSE: SHOP)

Det kanadensiska företaget för e-handel Shopify ökade med 70% under de senaste 12 månaderna med dess year-to-date ökning ligger på 12,70%. Analytiker beräknar att företaget kommer rapportera en omsättning på $1,03 miljarder för andra kvartalet 2021, en ökning på 44% från samma kvartal förra året. Omsättningen under första kvartalet för deras handelslösningar ökade till $668 miljoner medan omsättningen för prenumerationslösningar ökade till $320,7 miljoner, en ökning på 137% respektive 71%. Enligt många analytiker kan Shopifys $7 miljarder i cash användas till att göra nya förvärv.

Även om tillväxten antagligen kommer sakta ner när ekonomier återöppnas och konsumenter går från online till fysiska affärer är Shopify en tillväxtaktie som kan vara lämplig för långsiktig investering.

Köp aktier i Shopify nu >

Varför köpa långsiktiga aktier i juni 2021?

Då S&P 500 nått rekordhöjder kan en korrektion komma förr eller senare, så investerare bör välja långsiktiga aktier för att släta ut kortsiktiga korrektioner och erbjuda en långsiktig kapitalappreciering och/eller tillväxt i dividends.

Slutsats om att köpa långsiktiga aktier i juni 2021

Att köpa långsiktiga aktier kan skydda din portfölj från kortsiktig marknadsvolatilitet och erbjuda långsiktiga vinster i form av kapitalappreciering och dividends. Kom ihåg att diversifiera så att du inte är överexponerad till en specifik aktie, sektor eller industri.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto