Home > Bästa aktiera att köpa nästa vecka före deras kvartalsvisa resultat

Bästa aktiera att köpa nästa vecka före deras kvartalsvisa resultat

Micron Technology, Cintas och General Mills rapporterar sina kvartalsresultat nästa vecka. Marknaden förväntar sig en vinst per aktie på $2,11, $2,64 respektive $1,05.

En hektisk vecka väntar för investerare som övervakar aktiekurserna för Micron Technology, Cintas och General Mills. De tre företagen rapporterar sina kvartalsvinster, och investerarna är mestadels hausse.

Micron-teknik

Micron är ett amerikanskt IT-företag baserat i Boise, Idaho. Det sysselsätter över 40 000 personer, och det är en av de största aktörerna inom halvledarindustrin. Man tillverkar och säljer minneslagringsprodukter, såsom DRAM eller dynamiskt minne med slumpmässig tillgång, och man rapporterar sina kvartalsresultat nästa måndag, den 20 december.

Microns aktiekurs har stigit lite över 10% i år, och bolaget betalar utdelning. Investerare förväntar sig en vinst per aktie på $2,11 under kvartalet, och företaget har slagit marknadens förväntningar under de senaste fyra kvartalen i rad.

Cintas

Cintas är ett amerikanskt företag som tillhandahåller företagsidentitetsuniformer. Ett Fortune 500-företag, och de betjänar över 1 miljon företag genom att tillhandahålla tjänster och produkter som förbättrar bilden och i slutändan varumärket.

De tillhandahåller utbildning i efterlevnad av säkerhet, första hjälpen och säkerhetsprodukter, toalettartiklar och uniformer. Företaget är planerat att släppa sina resultat för andra kvartalet 2021 den 22 december kl 10:00 ET.

Marknadsaktörerna förväntar sig EPS på $2,64, i linje med EPS som rapporterades förra året under samma kvartal. När det gäller de årliga intäkterna är uppskattningen för räkenskapsperioden som slutar i maj 2022 $7,65 miljarder, förväntas öka till $8,18 miljarder.

Under de senaste fem åren har Cintas aktiekurs stigit +24,06% YTD och +266,37%.

General Mills

General Mills är ett amerikanskt företag verksamt inom industrin för förpackade livsmedel och kött. Baserat i Minneapolis, Minnesota, har företaget 35 000 anställda och kommer att rapportera sina resultat för Q2 FY2022 nästa vecka, den 21 december, klockan 08:00 MA CST.

Företaget opererar med en bruttovinstmarginal på 35,28%, högre än sektorsmedianen med 2,05%, och aktiekursen handlas till ett attraktivt P/E Non-GAAP (TTM)-förhållande på 17,90 lägre än sektormedianen på 19,86.

General Mills aktiekurs är upp +15,05% YTD, och företaget betalar en rejäl utdelning, att döma av 3,02% direktavkastning. Dessutom är utbetalningsgraden 53,87%.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto