Home > Bästa cannabisaktierna att köpa i juni 2021

Bästa cannabisaktierna att köpa i juni 2021

Även om cannabismarknaden också påverkats av coronapandemin så förväntas marknaden växa med 18.1% (compound annual growth rate (CAGR)) fram till 2026.

Var kan jag köpa cannabisaktier i juni 2021?

I juni 2021 är två av de bästa mäklarna där du kan köpa cannabis aktier eToro och Capital.

eToro

eToro är en mäklare som är specialiserad på CFD-handel och de erbjuder miljontals användare tillgång till aktier, index, kryptovalutor, råvaror och traditionella valutor. De erbjuder mer än 2000+ tillgångar att välja mellan och de har bland de bästa avgifterna inom hela industrin.

Köp på eToro > 

Capital

Capital är en välkänd mäklarfirma som erjuder enklicks-lönsningar åt sina investeringskunder. Den ger tillgång till över 3000+ marknader från Forex till fonder, kryptovalutor, index, råvaror och ETF:er.

Köp på Capital > 

Vilka cannabisaktier ska du köpa i juni 2021?

Nedan följer en lista över bra cannabisaktier att köpa i juni 2021. VArje aktier finns med tack vare sitt tillväxtpotential och hur de kan påverka cannabisindustrin. När de läggs till till aktieportföljer får användarna större diversifiering och fördelar än med andra typer av portföljer.

1. Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Cronos Group är en av de mest välkända cannabinoid-företagen. De exporterar torkad cannabis och cannabisolja, bland annat, och är baserade i Toronto i Kanada. Företaget har en stark e-handelsnärvaro inom e-commerce och samarbetar med varumärken som Lord Jones och Happy Dance i USA. Dess aktiekursen har gått upp med 18.88% i år och deras omsättningstillväxt överstiger 74% jämfört med året innan.

Köp Cronos Group-aktier idag > 

2. Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Aurora Cannabis är baserat i Edmonton, Kanada och är aktiv inom läkemedelsindustrin. De producerar och distribuerar medicinska cannabis produkter världen över och är även involverade i analytiska testtjänster av cannabis. Aurora har nyligen ansökt om 300 miljoner i erbjudandet.

Köp Aurora Cannabis-aktier idag > 

3. Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray är involveradde i forskning, förädling och distribution av medicinsk cannabis och de har verksamhet välrden över. Tilrays aktiepris är över 100% YTD efter en dubbel uppgradering från Jeffries förra månaden, efter goda utsikter på de europeiska marknaderna.

Köp Tilray-aktier idag > 

4. Innovative Industrial Properties (NYSE:IIPR)

Det här företaget har valt att beskattas som ett fastighetsinvesteringsföreta, men de har starkare band till cannabisindustrin. De köper och hanterar specialiserade tillgångar till sina reglerade medicinska cannabis-faciliteter. Aktiekursen är platt jämfört med året innan men har gått upp med 100% de senaste tolv månaderna.

KöpInnovative Industrial Properties-aktier idag > 

5. Hexo Corporation (NYSE:HEXO)

HEXO förvärvade nyligen Kanadas Redecan-enheter i en affär som uppskattades vara ungefär 1 miljard dollar. Aktiepriset har gick upp med 5% när investerare välkomnade konsolideringen i branschen.  De köpte även 48North CAnnabis förra månaden för ytterligare 50 miljoner dollar.

Köp Hexo Corporation-aktier idag > 

6. Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Canopy Growth Corporation producerar, distribuerar och säljer cannabis på olika marknader världen över, från Nordamerika till Tyskland och i Storbritannien. De är en aktiv investerare inom industrin och tillhandahåller tillväxtkapital till investerare på den globala cannabismarknaden.

Köp Canopy Growth Corporation-aktier idag > 

7. OrganiGram Holdings (NASDAQ:OGI)

Organigram Holdings är en av de mest framgångsrika företagen inom sektorn, med 121% YTD. De säljer cannabis, cannabisprodukter och medicinska cannabis produkter till vuxna. Många betraktar dem som en penny stock och de är attraktiva tack vare sitt CAGR potential inom industrin, överkomliga priser och ett starkt fotavtryck i Kanada.

Köp OrganiGram-aktier idag > 

8. AbbVie (NYSE: ABBV)

AbbVie är ett biotekniskt företag som är aktivt inom hälsosektorn som utvecklar och säljer medicinska produkter världen över. En del av dessa produkter är cannabis-baserade, vilket ger investerare exponering till industrin. AbbVie har sitt huvudkvarter i North Chicago, Illinois, USA, och deras aktiekurs för året är i princip plan.

Köp AbbVie-aktier idag > 

9. Corbus Pharmaceuticals Holdings (NASDAQ:CRBP)

Corbus Pharmaceuticals Holdings utvecklar en cannabinoid-receptor typ 1 som kan användas för att behandla ämnesomsättningssjukdomar. Företaget är baserat i Norwood, Massachusetts, USA och är värderat till 174 miljoner dollar.

Köp Corbus Pharmaceuticals Holdings-aktier idag > 

10. Altria Group (NYSE:MO)

Altria behöver ingen introduktion som en av världens störta tobaksföretag. De är även involverade i cannabisindustrin, efter en investering i industrin på 1.8 miljarder dollar. De är nu lobbyister och arbetar för cannabisvänliga lagar i USA.

Köp Altria Group-aktier idag > 

Varför köpa cannabisaktier i juni 2021?

När den första halvan av året närmar sig sitt slut kan det vara en på sin plats att balansera din portfölj. Aktiva investerare är alltid på jakt efter företag som kan diversifiera fördelarna och cannabisindustrin har dessa typer av egenskaper.

Den globala cannabismarknaden har sett imponerande utvecklingar under de senaste åren. Sedan december 2018 har den amerikanska regeringen godkänt en lag som tillåter cannabis med mindre än 0.3% THC.

Nordamerika dominerar cannabismarknaden, som en följd av legaliseringen av cannabis i Kanada. Marijuana legaliserades i Kanada i oktober 2018 och dess användning för rekreation har ökat sedan dess.

Den globala cannabismarknaden med många aktörer som konkurrerar, och ännu fler vill ge sig in i på marknaden. De försöker få fäste genom att öka sina investeringar och med det ge handlare möjligheter att få marknaden att växa ytterligare.

Legaliseringen av cannabis för medicinska syften har visat sig vara en drivande faktor när det gäller investeringar i industrin.

Sammanfattning om att köpa cannabisaktier i juni

Sammanfattningsvis angående köp cannabisaktier i juni så har vissa av de vi presenterat utefter en plan kurva i år. Innan du bestämmer dig för att köpa cannabisaktier bör du ta en titt på industritrender och individuella företag.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto