Home > Bästa medelstora företag att köpa före deras vinstsamtal

Bästa medelstora företag att köpa före deras vinstsamtal

Resultatsäsongen börjar eftersom många medelstora företag rapporterar sina kvartalsvinster i början av året. Här är tre namn att tänka på: Acuity Brands, Helen of Troy och Lamb Weston Holdings.

Ett medelstort företag är ett med ett börsvärde mellan 2 och 10 miljarder dollar. För att ta reda på börsvärdet för ett företag multiplicerar investerarna antalet noterade aktier med det aktuella börspriset.

Tidigt under det nya handelsåret rapporterar vissa stora och medelstora företag sina kvartalsvinster. Här är tre medelstora aktier att köpa inför vinstsamtalet: Acuity Brands, Helen of Troy och Lamb Weston Holdings.

Acuity Brands

Acuity Brands är ett amerikanskt företag från Atlanta, Georgia. Företaget erbjuder lösningar för belysning och byggnadshantering. De är verksamma inom industrin för elektriska komponenter och utrustning och betjänar kunder som elbolag eller återförsäljarhem.

Acuity Brands ger en kvartalsvis utdelning, även om direktavkastningen och utdelningskvoterna är ganska små – 0,24% respektive 4,65%. De opererar med en bruttovinstmarginal på 42,62%, mycket högre än sektormedianen på 29,29%. Dessutom är EBIT-marginalen för de senaste tolv månaderna också högre än sektorsmedianen, denna gång med 45,49%.

Aktiekursen är upp 80,36% YTD och investerare förväntar sig en vinst per aktie på $2,40.

Helen of Troy

Helen of Troy är baserad i El Paso, Texas, USA, och de är aktiva inom den diskretionära konsumentsektorn. Det säljer produkter som husgeråd (t.ex. kaffebryggare, hushållsrengöringsprodukter) och hälso- och hemprodukter, såsom termometrar och blodtrycksmätare. De använder massförsäljare för att sälja sina produkter, och de grundades 1968.

Aktiekursen är upp 10,09% YTD och företaget kom nyligen med nyheter då de förvärvade Osprey Packs för lite över $400 miljoner. Den 6 januari tillkännager Helen of Troy sina kvartalsvinster och investerare förväntar sig $EPS på 3,16 för kvartalet.

Lamb Weston Holdings

Lamb Weston Holdings är ett amerikanskt företag från Eagle, Idaho. Det grundades 1950 och är verksamt inom industrin för förpackade livsmedel och kött. De säljer bland annat fryst potatis och kommersiella ingredienser och rapporterar sin kvartalsvinst i början av nästa år, den 6 januari. Marknaden förväntar sig en vinst per aktie på $0,33 för kvartalet och företaget missade EPS-uppskattningen under föregående kvartal.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto