Home > Bästa mindre kända amerikanska hälsovårdsföretagen att köpa i december

Bästa mindre kända amerikanska hälsovårdsföretagen att köpa i december

Undervärderade hälsovårdsaktier att köpa i december – Select Medical Holdings, Inari Medical, LifeStance Health

December är precis runt hörnet och investerare förbereder sig för slutet av handelsåret. Eftersom portföljombalansering är vanligt i december, är här tre hälsovårdsföretag att överväga för din portfölj: Select Medical Holdings, Inari Medical och LifeStance Health.

Select Medical Holdings

Select Medical Holdings är ett amerikanskt företag som driver återhämtnings- och rehabiliteringssjukhus i hela USA. Det grundades 1996 och sysselsätter över 42 000 personer och har sitt huvudkontor i Mechanicsburg, Pennsylvania. Bolaget lämnar utdelning och direktavkastningen är 1,30%.

Vinsten per aktie för 2021 uppskattas till $3,05, och förväntas stiga till $3,55 år 2023 och P/E-talet för 2021 ses till 9,10 för de senaste tolv månaderna, mycket lägre än sektormedianen på 21,91.

Inari Medical

Inari Medical är baserat i Irvine, Kalifornien, och fokuserar på att utveckla produkter för behandling av venösa sjukdomar. Noterat på NASDAQ, dess aktier har stigit med 18,70% under det senaste året och de årliga intäktsberäkningarna för räkenskapsåret som slutar i december 2021 är $267,12 miljoner.

Den årliga intäktstillväxten är mycket högre än sektorns median – 118,46% mot 17,22% som är sektorns median, vilket gör företaget attraktivt ur ett tillväxtperspektiv. Dessutom överstiger lönsamheten också sektorsmedianen om vi ser till bruttovinstmarginalen på 92,19%, mycket högre än sektormedianen på 54,86%.

Bolaget betalar ingen utdelning och det har presterat bättre än sina konkurrenter under de senaste 3, 6 ,9 och 12 månaderna.

LifeStance Health

LifeStance Health är ett amerikanskt företag som tillhandahåller mentalvårdstjänster. De driver dedikerade medicinska center i mer än 30 amerikanska delstater och även via en onlineplattform. Baserat i Scottsdale, Arizona, grundades det 2017 och har över 2 500 anställda.

Detta är ytterligare ett företag som har en intäktstillväxt som överstiger sektorns median med mycket – med mer än 300%. Dessutom, av de 7 analytiker som täcker aktiekursen, har 4 utfärdat köpbetyg medan 3 har neutrala betyg. Ingen är baisse i aktiekursen och Cowen and Company har ett kursmål på $18 för aktien.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto