Home > Bästa REIT-aktierna att köpa som du aldrig hört talas om

Bästa REIT-aktierna att köpa som du aldrig hört talas om

Fastighetsinvesteringsbolag (REIT) är kända för att betala en rejäl utdelning samtidigt som de ger investerare chansen att skydda sina portföljer genom att lägga till en alternativ investering som fastigheter. Vilka är de bästa REIT-aktierna att handla i slutet av handelsåret?

Investerare gillar att lägga till REIT-företag till sina portföljer av minst två anledningar. För det första betalar de en rejäl utdelning, eftersom dessa företags direktavkastning är mycket högre än normen. För det andra är fastigheter en alternativ investering, vilket skyddar portföljen från stigande inflation.

Här är tre REITs att överväga att köpa under årets sista handelsmånad: Diversified Healthcare Trust, Urstadt Biddle Properties och Gladstone Commercial Corporation.

Diversified Healthcare Trust

Diversified Healthcare Trust är ett fastighetsinvesteringsbolag från USA. De fokuserar på bland annat medicinska kontor och life science-fastigheter, och det grundades 1998.

Bolaget ger en rejäl utdelning, även om den femåriga utdelningstillväxten mer än halverades. Ändå är direktavkastningen 1,48%, och utdelningsgraden är 76,19%.

Medan aktiekursen är kraftigt nere jämfört med året, förväntas FFO:erna eller medlen från verksamheten för de kommande fyra kvartalen att öka drastiskt, från negativa $0,04 till positiva $0,1. Mätvärdet definierar kassaflödet från en REIT-verksamhet och ju högre siffra desto bättre.

Urstadt Biddle Properties

Urstadt Biddle Properties är en amerikansk fastighetsinvesteringsfond från Greenwich, Connecticut. De äger eller har andelar i mer än 5 miljoner kvadratmeter yta och det är ett av företagen med den längsta oavbrutna utdelningshistoriken på över 200 kvartal i rad.

FFOs förväntas öka kraftigt under de kommande fyra kvartalen, och den årliga intäktsuppskattningen för räkenskapsperioden som slutar oktober 2022 är $140,19.

Gladstone Commercial Corporation

Gladstone Commercial Corporation är en diversifierad fastighetsinvesteringsfond från USA. De fokuserar på industri- och kontorsfastigheter över hela landet och de ger en rejäl utdelning; direktavkastningen är 6,45% och utdelningsgraden är 95,91%.

Dessutom, bakom utdelningsintäkterna, njöt investerarna av aktiekursuppskattning 2021. Aktiekursen är upp +29,5% YTD och den årliga intäktsuppskattningen för räkenskapsperioden som slutar december 2021 är $137,89 miljoner, vilket förväntas nå över $150 miljoner under följande år .

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto