Home > Bed Bath & Beyond stiger efter Reddit-boost – är det läge att köpa aktien?

Bed Bath & Beyond stiger efter Reddit-boost – är det läge att köpa aktien?

Bed Bath & Beyond (NASDAQ: BBBY) lanserade tre nya varumärken detta kvartal, men den verkliga förstärkningen för aktiepriset kom istället från Reddit. 

Privata investerare är starkare än någonsin tidigare efter ett skifte i investeringsvärlden tack vare COVID-19. Nuförtiden agerar investerare ofta tillsammans, vilket kan få marknaderna att röra på sig, något som framförallt har setts på Reddit. Medan prisförändringarna framförallt sker på grund av spekulation finns det anledningar att köpa aktier i Bed Bath & Beyond.

För det första har de en stark bruttovinstmarginal på 35,61%, vilket är högre än sektorns median. För det andra överstiger även kassaflödet på över 250 miljoner dollar sektorns median. För det tredje återhämtade sig företaget snabbt från den pandemi-relaterade nedgången i tillväxt, och nu är företaget redo att tjäna på att den amerikanska ekonomin öppnar upp igen.

Var kan jag köpa aktier i Bed Bath & Beyond (NASDAQ:BBBY)?

eToro

eToro är en reglerad nätmäklare som erbjuder sina tjänster till flera miljoner kunder världen över. Dina medel hålls säkert vid pålitliga banker då eToro gör det där lilla extra för att hålla sina kunders medel och sekretess säkra. eToro är reglerad av FCA och CySEC.

Köp Bed Bath & Beyond med eToro > 

Capital

Capital är en marknadsledande nätmäklare som erbjuder ett courtage på 0% utan dolda avgifter. Capital erbjuder gott om utbildande resurser till sina investerare och har snabbt blivit en av de mest populära nätmäklarna för både privata och professionella investerare.

Köp Bed Bath & Beyond med Capital >

Vad är Bed Bath & Beyond?

Bed Bath & Beyond är ett amerikanskt bolag som verkar inom detaljhandeln för heminredning. De har över 1 000 butiker i 50 amerikanska delstater och i Kanada. Deras högkvarter ligger i Union, New Jersey, och företaget har över 37 000 anställda. Deras aktie hamnade nyligen i nyheterna då den steg med 60% efter att ha lanserat nya varumärken i kombination med att ha lockat till sig intresse från investerare på Reddit.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto