Home > Best Buy går om Apple under första kvartalet Q1 — Så här köper du Best Buy-aktier

Best Buy går om Apple under första kvartalet Q1 — Så här köper du Best Buy-aktier

Priset på BBY ökade med 15% under det första kvartalet 2021. 

Vad är Best Buy-aktien?

Best Buy (BBY) är ett multinationellt elektronikföretag som är baserat i USA och den stora efterfrågan på deras produkter ledde till att de igår överträffade Wall Streets mål under årets första kvartal.

Efter av flera år av vinster, på 233%, uppgick Best Buys handelsvolym uppgick igår till 7.7M och investerare stod på kö för att köpa Best Buy-aktier.

För att ge ett annat perspektiv: Best Buy-aktien har ökat med 18.4% sedan årets början.

Best Buys resultat fick hjälp av både statliga stimulansprogram och en ökad efterfrågan från konsumenter. Butiksförsäljningar ökade med 37.2% under Q1 vilket överträffade uppskattningarna på 17.1%.

Var kan jag köpa Best Buy-aktier?

eToro

Genom att registerar sig på eToro kan handlare köpa, sälja och utbyta BBY genom att använda plattformens alla handelsresurser. Och genom att använda kopieringsplattformen för andra BBY-handlare. eToro erbjuder också andra aktier, fonder och ett antal olika kryptovalutor – så det är väl värt att registrera sig om du funderar på att börja din investeringsresa och är ute efter en bra plats att börja på

Registrera dig här

Hur skiljer sig Best Buy från Apple?

Både Best Buy och Apple är USA-baserade multinationella konsumentföretag som erbjuder elektronikprodukter. Även om Apple har en långt större marknadsandel så är Best Buy den största specialisten inom den amerikanska konsumentelektronikindustrin och företaget utsågs till det mest hållbara företaget i USA 2019 av Barron’s.

Medan priset på Apples aktier föll med 7.9% under Q1 steg priset på Best Buy-aktien med 15% under samma period. Best Buy väntas ha en liknande säljökning på ungefär 17% under detta kvartal.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto