Home > Binance USA stänger finansieringen före börsintroduktionen om några veckor

Binance USA stänger finansieringen före börsintroduktionen om några veckor

Binance US, USA:s gren av den ledande kryptobörsen, planerar att gå till börsen och samlar redan in pengar.

Binance US planerar att bli börsnoterad

Changpeng Zhao, VD för Binance cryptocurrency exchange, har avslöjat att Binance US samlar in medel före börsintroduktionen, och finansieringsrundan kommer att avslutas om en eller två månader. Den senaste utvecklingen kommer trots att Binance hamnat under hårt regulatoriskt tryck i Europa och andra delar av världen.

https://twitter.com/BBGNewEconomy/status/1461539847144099840

CZ avslöjade detta när han talade vid Bloomberg New Economy Forum i Singapore tidigare idag. Han uppgav att Binance US planerar att samla in några hundra miljoner dollar, men han är inte säker på det exakta beloppet.

Binance US hade planerat att samla in pengar för några månader sedan, men ansträngningen motverkades av investerarnas oro över dess oberoende från Binance, dess moderbolag. Sedan dess har Binance gjort många regulatoriska ändringar för att säkerställa att de fungerar inom lagens räckvidd.

CZ hävdar att den enda kopplingen mellan Binance.com och Binance US är att han för närvarande sitter i styrelsen för det amerikanska företaget Binance. Han tillade att han inte är involverad i Binance US:s dagliga verksamhet. CZ tillade vidare att han inte har den amerikanska enhetens Slack, som företaget använder för intern kommunikation, installerad på sin enhet.

CZ sa att Binance funderade på att inrätta sitt huvudkontor och nämnde Frankrike, Förenade Arabemiraten och Singapore som möjliga destinationer. På frågan om att Binance.com, moderbolaget, skulle bli en börsnoterad enhet, sa CZ att företaget är för stort för tillfället och att de måste överväga var det skulle kunna bli börsnoterat. Han konstaterade att;

"För att vara ärlig, om fem, tio år kan vi se kryptobörser slå samman med börser, vilket innebär att Binance.com kan listas på en kryptobörs."

Kryptovalutabolag börjar att notera sig på börser i takt med att marknaden fortsätter att växa. Coinbase blev ett börsnoterat företag i april 2021, och ett fåtal ledande företag, inklusive Blockchain.com, Binance och Kraken, har alla indikerat en önskan att noteras på börser.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto