Home > Bitcoin-prisprognos: hausse på en daglig stängning över $70 000

Bitcoin-prisprognos: hausse på en daglig stängning över $70 000

Bitcoin gjorde en ny all-time high nyligen, och ytterligare ett försök till $70 000 är möjligt. Ett oregelbundet platt mönster kan ge den en push högre.

Kryptovalutor har vuxit i värde och popularitet under åren, med namn som Bitcoin och Ethereum som leder loppet. När fler och fler människor anammar krypto, visar de sig också som ett utbytesmedel.

Ta Bitcoin, till exempel. Det finns mer än 230 000 dagliga transaktioner i Bitcoin, eftersom fler konsumenter byter till att spendera sina kryptovalutor.

Bitcoin hade en fantastisk start på handelsåret – den handlades för $65 000 i april, vilket utlöste en höjning även i andra kryptovalutor. Sedan dess har många saker påverkat Bitcoins prestanda – Kina slår hårt mot miners, Elon Musk uttrycker miljöoro, etc.

Resultatet var ett prisfall på mer än 50% i slutet av sommaren. Ändå, sedan dess, har Bitcoin tagit sig samman och till och med nått en ny all-time high nyligen.

Är den hausseartade körningen över eller är det en annan korrigering på väg? Ironiskt nog, ur ett tekniskt perspektiv, ser Bitcoin konstruktivt ut att nå högre, inte lägre nivåer.

Hausseartat oregelbundet platt mönster signalerar mer uppåt

Den tekniska bilden ser hausseartad ut nu när priset på Bitcoin har nått en ny all-time high. För närvarande indikerar ett oregelbundet platt mönster mer styrka, förutsatt att priset faller under $50 000.

Thanksgiving-handelsveckan är vanligtvis långsam för traditionella finansmarknader, men kryptovalutamarknaden är öppen under helgdagar och helger. Därför bör vi inte utesluta volatilitet under helgdagsperioder.

Ett oregelbundet platt mönster är en hausseartad formation om det skulle bildas under en stigande trend. Enligt Elliott Waves Theory är det antingen en enkel korrigering eller en del av en komplex. När det är en enkel korrigering, bildas den vanligtvis som den andra vågen i ett impulsivt drag, med den förlängda vågen (alltså den största) som följer. När den är en del av en komplex korrigering, bildas den vanligtvis i slutet av den om trendförhållanden finns.

En rörelse över $70 000 är hausse för Bitcoin eftersom det tyder på att antingen en enkel eller komplex korrigering tog slut och trenden återupptas. Därför, istället för att köpa här, skulle det vara bättre för Bitcoin-haussar att vänta på en daglig stängning över all-time highs innan de siktar långsiktigt.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto