Home > Blue Apron stiger med 103% denna månad – här kan du köpa aktien

Blue Apron stiger med 103% denna månad – här kan du köpa aktien

Blue Apron steg med 103% denna månad. Mitt i tillväxtplaner och en expanderande meny inför högtidssäsongen verkar investerare behålla sin entusiasm.

För tre veckor sedan diskuterade vi Blue Aprons planer på att anskaffa mer kapital. Hittills har aktiekursen ökat med mer än 103%, och är fortfarande ett av de företag som har rört sig mest på marknaden. I nästa avsnitt diskuterar vi varför Blue Apron fortfarande kan vara lönsamt lagom till högtiderna, vilket verkar passande för ett matföretag.

Hur och var du kan köpa aktier i Blue Apron på nätet

Om du inte redan har investerat i Blue Apron kan du göra det genom att registrera dig hos en av våra rekommenderade mäklare:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Blue Apron?

Blue Apron är ett leveransföretag för måltider. Hittills har företaget lockat till sig investerare efter sina planer på tillväxt, inklusive att skaffa mer kapital och släppa nya menyer för högtidssäsongen.

Ska jag köpa aktier i Blue Apron idag?

Om du ska köpa Blue Apron idag eller inte beror på flera faktorer. För det första är det viktigt att ta hänsyn till dess många positiva utvecklingar på sistone. Till exempel antog företaget i september flera åtgärder som kan öka dess kommande resultat:

  • Introducerade den första färdiglagade måltiden den 13 september, som de kallar Heat & Eat

  • Lanserade en ny meny i samarbete med kocken Sam Kass, med ingredienser av hög kvalitet och näringsbalans

  • Lanserade Pass the Love-lådorna i ett samarbete med PHA (Partnership for a Healthier America).

Den avskräckande nyheten kommer dock från dess svaga ekonomi. Företaget skyllde sina minskande intäkter på pandemins långvariga effekter. Antalet ordrar minskade med 8% jämfört med föregående år, och de gick även med 18 miljoner dollar i förlust i juni 2021.

Men med en ny prisökning på mer än 100% på en månad verkar det som att många investerare nu tror på ledningens förmåga att vända på denna trend.

En prisprognos för Blue Apron år 2021

Blue Apron handlas för närvarande till 8,03 dollar, en ökning från 5,95 dollar sedan den 22 september. Om planerna förverkligas räknar analytiker med ett högstapris på 12 dollar under de kommande 12 månaderna.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto