Home > BriaCell Therapeutics (NASDAQ:BCTX) aktiepris stiger efter optimism angående ny bröstcancerbehandling

BriaCell Therapeutics (NASDAQ:BCTX) aktiepris stiger efter optimism angående ny bröstcancerbehandling

Nyheterna att Briacells Bria-IMT-behandling visade ökad överlevnadsgrad för bröstcancerpatienter har fått aktiepriset att stiga. Finns det potential för mer? 

Investerare belönade företaget genom att skicka BriaCell Therapeutics aktiepris till månen då det fördubblades på mindre än 24 timmar. BriaCell har över 7,5 miljoner utestående aktier och övervakas noga av investerare inom immunterapiteknik för framsteg inom behandlingen av cancer.

BriaCell Therapeutics aktiepris handlas till cirka 3 dollar per aktie och är en penny-stock för de som vill spekulera på medicinsk forskning. Som nyheterna visade finns det potential för enastående tillväxt då företaget är inblandat i flera olika forskningsområden.

Den här gången var det Bria-IMT, men BriaCell har flera andra milstolpar att överväga. Exempelvis förväntas Bria-OTS att godkännas av FDA under årets tredje kvartal, och under 2022 bör data från studien göras tillgänglig.

BriaCells börsvärde fördubblades denna vecka och överstiger nu 54 miljoner dollar. Om priset håller sig nära 6 dollar under den kommande perioden bör de positiva resultaten locka till sig mer intresse från investerare med en tidsram på medellång till lång sikt.

Var kan jag köpa aktier i BriaCell Therapeutics (NASDAQ:BCTX)?

eToro

eToro används av flera miljoner kunder över hela världen och har varit en ledare inom fintech i över ett årtionde. De erbjuder sina tjänster i över 100 länder och strävar efter att erbjuda säkerhet och sekretess till kunder som vill öppna ett handelskonto.

Köp BriaCell Therapeutics på eToro >

Capital

Capital erbjuder noll courtage och inga dolda avgifter och uppdateras ständigt efter de senaste ekonomiska och marknadsrelaterade nyheterna. De erbjuder även enkel handel på över 3 000 marknader, vilket gör det till en av de bästa nätmäklarna i branschen.

Köp BriaCell Therapeutics på Capital >

Vad är BriaCell Therapeutics?

BriaCell Therapeutics Corp., eller helt enkelt BriaCell, är ett immunoterapibolag som sysslar med klinisk forskning i Kanada och USA. En av deras ledande läkemedelskandidater heter Bria-IMT och har ansvarat för ökad överlevnadsgrad för bröstcancer av tredje graden.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto