Home > Carver Bancorp (CARV) är den mest blankade aktien på marknaden: här köper du den

Carver Bancorp (CARV) är den mest blankade aktien på marknaden: här köper du den

Hela 68,18% av Carver Bancorps (NASDAQ: CARV) offentligt tillgängliga aktier har blivit blankade, framförallt av institutionella investerare. Har vi en short squeeze på horisonten?

När ett företag blankas ordentligt är det alltid värt att ta en titt på företaget med tanke på det dramatiskt ökade intresset för short squeezes som har greppat ett rejält tag om marknaden i år. Och när en aktie är den mest blankade aktien på marknaden kan det finnas potential för en stark prisutveckling.

För att hjälpa dig förstå om Carver Bancorps aktier är något du ska spekulera på erbjuder denna artikel all viktig information du kan tänkas behöva veta, inklusive vad det är för företag och ifall du bör investera i CARV just nu.

Till att börja med kan du skrolla ned för att hitta de två bästa platserna att köpa aktier i Carver Bancorp i Sverige.

Var du kan köpa aktier i CARV

De två bästa plattformarna att köpa aktier i Carver Bancorp har vi listat här nedan. Vårt analytikerteam har testat de bästa alternativen och tagit fram dessa två plattformar då de erbjuder låga avgifter, högkvalitativa gränssnitt och fantastisk support.

Om du vill köpa, sälja och handla aktier i CARV kan du välja ett av dessa alternativ för att sätta igång:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Carver Bancorp?

Carver Bancorp är ett handelsbolag som tillhandahåller kunder med bankrelaterade tjänster. Mer specifikt erbjuder de via Carver Federal Savings Bank olika former av besparingskonton och bankkonton för kunder, företag och myndigheter samt idéella organisationer.

Denna aktie har dock ännu inte fått mycket uppmärksamhet från de stora investeringsforum som inledde en short squeeze mot GameStop och AMC Entertainment, men detta kan snabbt förändras.

Ska jag köpa aktier i Carver Bancorp?

Om du inte är intresserad av fundamentala aspekter utan hellre spekulerar på en eventuell short squeeze, då finns det inte många alternativ som är bättre än den mest blankade aktien på marknaden.

Om ett stort investeringsforum som WallStreetBets riktar in sig på CARV kan det leda till exponentiellt tillväxt.

Se bara till att du gör din egen research och håller ett öga på tekniska indikatorer då marknaden inte bör tas lättvindigt – den kan snabbt vända mot dig.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto