Home > Carver Bancorp raketstiger med 230%: här köper du aktien

Carver Bancorp raketstiger med 230%: här köper du aktien

Carver Bancorps (NASDAQ: CARV) aktie har exploderat i värde idag, och investerare har uttryckt intresse för aktien på sociala medier. I denna artikel tar vi en djupare titt på varför och ger dig all den information du behöver innan du investerar i Carver Bancorp.

Se vad Carver Bancorp är och vad de gör i denna artikel. Vi har samlat all viktig information du behöver för att göra en bra investering i företaget.

Dessutom har vårt analytikerteam genomfört research för att ta fram en prisprognos och en beskrivning av företagets framtida investeringspotential.

Till att börja med har vi för att hjälpa dig att köpa CARV idag listat de två bästa platserna där du kan köpa och sälja aktier i Carver Bancorp i Sverige.

Hur och var du kan köpa aktier i Carver Bancorp på nätet

Vi har tagit fram de två bästa alternativen nedan. Dessa har valts tack vare de låga avgifterna, kvalitativa gränssnitten och starka support. Detta är onekligen två av de bästa plattformarna för att köpa, sälja och handla aktier i Carver Bancorp.

Klicka bara på en av länkarna, registrera dig, sätt in pengar och börja köpa aktier:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Carver Bancorp?

Det är ett offentligt listat finansiellt företag som är listat på Nasdaq-börsen. De erbjuder flera banktjänster till konsumenter via Carver Federal Savings Bank, inklusive insättningar för privatkunder, företagskunder och myndigheter.

Företaget stiger i värde tack vare en short squeeze som har initierats av privata investerare, vilket vi först skrev om under mitten av juni. Då detta är en av de mest blankade aktierna på marknaden har investerare skapat en stark köppress för att tvinga CARV att stiga i värde, vilket i sin tur tvingar institutionella blanksäljare att täcka sina positioner.

Ska jag köpa aktier i CARV just nu?

Oavsett om du ska köpa aktier i Carver Bancorp eller inte beror på din individuella investeringsstrategi. Om du vill delta i en short squeeze med hög risk men hög avkastning som kan generera massiva intäkter kan detta vara ett bra köp.

Om du å andra sidan vill ha något mer säkert och stabilt är det bättre att titta på andra aktier.

En prisprognos för CARV 2021

Vår prisprognos för Carver Bancorp under 2021 ligger under 12 månader som mest på 15 dollar, vilket innebär att denna aktie just nu handlas långt över sitt fundamentala värde på över 27 dollar.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto