Home > Castellum – Säljsignal

Castellum – Säljsignal

Castellum är ytterliggare en aktie på Stockholmsbörsen som fått en säljsignal. Nedsidan enligt signalen är till ca 76-77 kr.

Castellum är ett av många bolag som varnar för en kommande nedgång i sitt kursdiagram. Castellum har fått en säljsignal ur en huvudskuldra-formation. Formationen har en sned nacklinje men den är ändå relativt tydlig.

Potentialen på säljsignalen är ungefär ned till 77 kr. Aktien har en horisontell stödnivå vid ca 76,5 kr. Därför blir 76-77  kr vårt målområde för detta blankningsförslag.

Den högra skuldran i formationen ligger ungefär vid 90 kr. En stop loss om Castellum stänger på eller över 91 kr tycker vi därför är lämpligt. Huvudskuldra-formationen slås definitivt sönder om Castellum går över toppen på huvudet vid 94 kr, men en stop loss ända däruppe blir dyr relativt potentialen på nedsidan.

Stochastic-indikatorn visar att aktien, som i skrivande stund handlas i 85,75 kr, är översåld. Kanske kan därför Castellum göra en uppåtrekyl till motståndsnivån vid ca 86-87.  Blankar man på en sådan uppåtrörelse blir risk-reward förhållandena något bättre. Stop loss som sagt på 91 kr. Flytta ner stop lossen allteftersom aktien går ner.

Castellum (Dagsdiagram)
Castellum (Dagsdiagram)

Anmäl dig till vårt exklusiva nyhetsbrev idag!

Skräddarsydda e-postmeddelanden

Ingen SPAM någonsin!

Alt mynt nyheter

Avprenumerera närsomhelst

Efter att du registrerat dig kan du också få tillfälliga specialerbjudanden från oss via e-post. Vi kommer aldrig att sälja eller distribuera dina uppgifter till tredje part. Se vår sekretesspolicy här.