Home > Clean Energy Fuels stiger i värde: här är vår prisprognos och var du kan köpa aktier

Clean Energy Fuels stiger i värde: här är vår prisprognos och var du kan köpa aktier

Clean Energy Fuels (NASDAQ: CLNE) har stigit med enastående 375% i år, och det har varit en imponerande resa för den inte så välkända aktören inom grön energi.

I denna artikel kommer vi prata om det viktigaste du behöver veta om en av de hetaste ”meme-aktierna” på marknaden, Clean Energy Fuels Corp.

Vi kommer utforska företagets historik, investeringspotentialen och så tar vi en titt prisprognosen för att hjälpa dig förstå var vi befinner oss i cykeln just nu.

För de som vill köpa aktier i CLNE just nu kan man skrolla ner för att se listan över de två bästa platserna att köpa aktier i CLNE just nu i Sverige.

Var du kan köpa aktier i Clean Energy Fuels

De bästa plattformarna att använda för att investera i Clean Energy Fuels är pålitliga aktiemäklare med låga avgifter. Detta är lättanvända plattformar som gör det enkelt att investera. Allt du behöver göra är att registrera dig, sätta in pengar och sen köpa, sälja och handla aktier i CLNE. Här är våra två favoriter:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Clean Energy Fuels?

Företaget grundades år 2001 och producerar och säljer förnybar och konventionell naturgas med målet att skapa en heltäckande grön lösning på dagens och morgondagens energiproblem.

Företagets huvudsakliga produkter består av komprimerad naturgas (CNG) och flytande naturgas (LNG), som just nu säljs på den nordamerikanska marknaden.

Under de senaste 5 åren har aktien stått still, men tack vare spekulativa Reddit-investerare som upptäckte en stor andel blankade CLNE-aktier har aktien nu börjat stiga de senaste månaderna.

Ska jag köpa aktier i CLNE?

Om du letar efter en spekulativ aktie som har potentialen att bli nästa GameStop eller AMC Entertainment kan CLNE vara ett bra alternativ, förutsatt att du är realistisk inför den signifikanta risk som detta kan innebära.

Prisprognosen för CLNE

Vår 12-månadersprognos för Clean Energy Fuels är som följer: ett medianpris på 20 dollar, en högstanivå på 27 dollar och en lägstanivå på 11 dollar. Se till att du tar denna prisprognos med en nypa salt i och med de oförutsägbara marknadskrafter som just nu påverkar aktien.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto