Home > Cleveland-Cliffs fortsätter sin dramatiska prisökning: här kan du köpa aktien

Cleveland-Cliffs fortsätter sin dramatiska prisökning: här kan du köpa aktien

Vissa trodde att prisökningen i juni för Cleveland-Cliffs (NYSE: CLF) skulle vara något ytterst temporärt, men den senaste ökningen på 5% förstärker ett anmärkningsvärt år med hela 315% i tillväxt.

Cleveland-Cliffs har fortsatt att stiga i värde och fortsätter därmed ett exceptionellt år. I och med resultaten på marknaden är det nu många investerare som undrar var de kan köpa aktier i CLF i Sverige. I denna artikel kommer vi visa det.

Skrolla bara ned för att se var du kan köpa aktier i Cleveland-Cliffs och för att ta reda på om detta är rätt investering för dig.

Hur och var du kan köpa aktier i Cleveland-Cliffs på nätet

För att investera i CLF, eller i andra offentligt listade aktier, behöver du bara registrera dig hos en aktiemäklare på nätet, sätta in pengar och sen köpa aktier.

Dessa aktiemäklare tar låga avgifter och är lätta att använda. Nedan kan du se de två bästa plattformarna som vi har valt ut där du kan köpa, sälja och handla aktier i Cleveland-Cliffs:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Cleveland-Cliffs?

Företaget grundades år 1847 i Cleveland i Ohio och är ett snabbt växande företag inom ståltillverkning som på sistone har hamnat i rampljuset för såväl seriösa investerar som Reddit-spekulatörer.

CLF är idag den största producenten av plattvalsat stål i hela Nordamerika, och med över 5 miljarder dollar i årliga intäkter finns det ett starkt fundamentalt värde. Företaget har blivit allt svårare att ignorera för de som investerar i den industriella sektorn.

Varför stiger CLF i värde?

Av flera anledningar. En anledning är att användare på Reddit har skapat en stark köppress. Utöver det har företaget presterat väl, och efterfrågan på stål har ökat då COVID-19 närmar sig sitt slut. Detta har tillsammans lett till att analytiker tror på en stigande trend för företaget.

Ska jag köpa aktier i Cleveland-Cliffs?

Om du letar efter en tillväxtaktie med potentialen att prestera bättre än den övergripande marknaden kan CLF vara en tillgång som du ska ta en närmare titt på. Riskerna är tydliga då aktier som WallStreetBets riktar in sig på alltid utsätts för ökad volatilitet.

För de som kan tolerera risken kan detta dock vara en bra aktie att överväga att investera i då världsekonomin allt mer återhämtar sig, vilket ökar trycket på den industriella sektorn.

En prisprognos för Cleveland-Cliffs

Vår prisprognos för CLF liknar analytikernas prognos med en toppnivå över 12 månader på 39 dollar, en median på 27 dollar och en lägstanivå på 22 dollar.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto