Home > ContextLogics aktie fördubblas i värde: vilka är de bästa platserna att köpa aktier i WISH?

ContextLogics aktie fördubblas i värde: vilka är de bästa platserna att köpa aktier i WISH?

ContextLogic (NASDAQ), som också är känd som Wish.com, har sjunkit regelbundet nästan hela året. Men nu har det stigit i värde med mer än 70%.

Med tanke på denna dramatiska tillväxt är det nu många investerare som har undrat hur man kan köpa aktier i WISH. Detta är precis vad vi kommer förklara i denna artikel.

Skrolla ned för att få en översikt över vad ContextLogic är för något, hur investeringspotentialen ser ut, och vilka de bästa platserna är för att köpa aktier i WISH.

Var man kan köpa aktier i ContextLogic på nätet

Om du vill investera i WISH behöver du först registrera dig hos en pålitlig aktiemäklare. Detta är heltäckande tjänster som låter privata investerare skapa och kontrollera en diversifierad investeringsportfölj.

Alla aktiemäklare är dock inte lika bra. Du kan hitta våra rekommendationer nedan, och sen ta del av deras gynnsamma avgifter, kvalitativa kundtjänst och mångfacetterade investeringsinstrument:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är ContextLogic?

ContextLogic grundades år 2019 i San Francisco och är utvecklarna bakom Wish, en ledande mobil shoppingplattform och app som erbjuder erbjudanden på alla möjliga slags produkter.

Hemsidan omsätter nu cirka 2 miljarder dollar årligen. Med 900 anställda finns det alltid tillväxt på kartan.

Varför stiger WISH?

Eftersom den har blivit utsedd som en ”meme-aktie” av Reddit-communityt WallStreetBets. Dessa investerare har gjort det till sitt uppdrag att driva värdet av den aktie de för stunden gillar.

Ska jag köpa aktier i WISH?

Om du vill handla på sentiment och inte är orolig över fundamentala aspekter, och ifall du letar efter en möjlighet med hög risk och hög potential. I så fall kan WISH vara ett bra alternativ.

En prisprognos för WISH

Vår prisprognos för WISH ligger i linje med analytikernas, men det är värt att observera att förändringar på sociala medier snabbt kan förändra saker och ting. Vår median över 12 månader ligger på 24 dollar, medan den allmänna medianen ligger på 19 dollar.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto