Home > Corsair Gaming (CRSR) har stigit med 15% – så här gör du för att köpa aktien

Corsair Gaming (CRSR) har stigit med 15% – så här gör du för att köpa aktien

Corsair Gamings (NASDAQ: CRSR) aktiepris har stigit med nästa 20% under en månad.

Corsair Gamings aktie stiger och många investerare har visat på ett ökat intresse av företaget.

I denna artikel undersöker vi Corsair Gamings värde. Vi kommer prata om vad företaget är, vad de gör och var de bästa platserna är om du vill köpa aktier i Corsair Gaming på nätet.

Hur och var du kan köpa aktier i CRSR idag

Om du vill investera i Corsair Gaming, eller någon annan aktie, rekommenderar vi att du registrerar dig hos en pålitlig aktiemäklare och gör en insättning. Efter det kan du söka på plattformen för att hitta CRSR-aktier och ange hur många du vill köpa.

Att hitta en aktiemäklare som inte har så höga avgifter och som samtidigt erbjuder ett bra gränssnitt är dock inte så enkelt. Som tur är har vi listat våra två rekommenderade val nedan:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Corsair Gaming?

Företaget grundades år 1994 och har sina högkvarter i Fremont, Kalifornien. Företaget kallas oftast endast Corsair och är ett amerikanskt företag som säljer datortillbehör och hårdvara till spelare.

Från speltillbehör och headsets till CPU-fläktar till högpresterande gamingdatorer. Corsair tillverkar och säljer utrustning till flera tusen kunder internationellt varje år.

Ska jag köpa aktier i Corsair Gaming?

Med 1 miljard gamers i världen (och det växer ständigt) har Corsair Gaming exponering till en enorm marknad och många meningsfulla strategiska partners.

Företagets aktiepris upplevde en liten dipp efter det att de COVID-19-relaterade restriktionerna började lättas, då folk inte längre var instängda inomhus. Denna faktor ser dock ut att ha minskat i betydelse då gamers inte har några problem att hålla sig inomhus.

Om du anser att det finns ett långsiktigt värde i Corsair och har genomfört din egen efterforskning kan det vara ett bra val för dig som vill köpa och hålla.

En prisprognos för Corsair

Vår prisprognos för Corsair ligger i linje med de främsta analytikerna, det vill säga en 12-månadersmedian på 48 dollar med en högstanivå på 55 dollar och en lägstanivå på 37 dollar.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto