Home > Coupang är en online-återförsäljare med 15 kvartal i rad av tillväxt – dags att köpa?

Coupang är en online-återförsäljare med 15 kvartal i rad av tillväxt – dags att köpa?

När det gäller detaljhandelsjättar är Amazon kanske den första aktien som du tänker på. Coupang vara dok vara "nästa Amazon" – och ännu bättre på vissa områden där Amazon har misslyckats.

Rykten på nätet beskriver Coupang som "Nordkoreas Amazon". Men om vi tar en närmare titt kan vi till och med dra slutsatsen att det faktiskt är bättre i vissa aspekter jämfört med det amerikanska e-handelsföretaget. Låt oss ta en närmare titt på Coupangs affärsplaner och tillväxtpotential.

Hur och var du kan köpa aktier i Coupang på nätet

Aktier i Coupang (NYSE: CPNG) kan köpas efter registrering hos en nätmäklare som ger tillgång till New York-börsen. Finansiera sedan ditt konto och börja handla Coupang-aktier och många andra tillgångar. Detta är de mäklare vi rekommenderar:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Coupang?

Coupang är ett sydkoreanskt detaljhandelsföretag. Detta lilla e-handelsbolag har växt snabbt, även jämfört med Amazon.

Ska jag köpa aktier i Coupang idag?

Coupang hade en topptillväxt på 91% under räkenskapsåret 2020 medan den amerikanska jätten bara nådde 28%. Coupang har mer än 100 distributionscentrum i Sydkorea, vilket innebär att kunderna får bättre och snabbare service för orderläggning. Dess Amazon Prime-motsvarighet är populär bland en tredjedel av landets befolkning, medan aktiva kunder spenderar 44% mer än förra året.

Coupang är inte lönsamt just nu, och investerare kan behöva ha tålamod. Ändå verkar Coupang lyckas på många områden där Amazon ännu inte har lyckats eller redan har slutat försöka. Om du tror mer på Amazon kanske du också vill titta på Amazons potential på kort sikt.

Är Coupang verkligen nästa Amazon? Kanske inte, då dess snabba tillväxt och utmärkta service redan är bättre än marknadsledarna i USA.

Prisprognos för Coupang år 2021

Coupangs aktiekurs förväntas nå en högstanivå på 61 dollar (en ökning med 130,7%) och en lägstanivå på 32 dollar, vilket hade varit en ökning med 21% jämfört med priset i skrivande stund.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto