Home > Dags att återbygga nationen, ska ej söka konflikt.

Dags att återbygga nationen, ska ej söka konflikt.

USA måste komma samman och återuppbygga nationen.

Det sade Donald Trump under sitt tal till kampanjarbetare vid valvakan på onsdagen efter beskedet om att han blir USA:s näste president.

Han sade att det är tid att ”komma samman” och överbrygga de meningsskillnader som finns i landet.

Donald Trump sade att han ska ”fixa” innerstäder och återuppbygga infrastrukturen i USA och att han kommer att söka samarbete, inte konflikt i världen.

Han hälsade världen att han kommer sätta Amerika först men att behandla alla på ett rättvist sätt.

Donald Trump sade till sina anhängare att det här är ”vår” seger och att det har handlat om en folkrörelse, inte en kampanj.

Han tackade sin motståndare demokraten Hillary Clinton för att ha kämpat hårt under valrörelsen och tackade henne även för hennes mångåriga arbete för landet.

Nationalekonomen Paul Krugman sade att med Trump som nästa president spår nationalekonomen att världen antagligen går mot en recession utan slut. ”Många ställer sig frågan om när marknaderna kommer att återhämta sig. Ett första svar är aldrig”, skriver han i en kommentar i New York Times.

Tradingportalen/Nyhetsbyrån Direkt.
Frågor och kommentarer alltid välkomna på redaktionen[at]tradingportalen.com

Taggar:

Anmäl dig till vårt exklusiva nyhetsbrev idag!

Skräddarsydda e-postmeddelanden

Ingen SPAM någonsin!

Alt mynt nyheter

Avprenumerera närsomhelst

Efter att du registrerat dig kan du också få tillfälliga specialerbjudanden från oss via e-post. Vi kommer aldrig att sälja eller distribuera dina uppgifter till tredje part. Se vår sekretesspolicy här.