Home > De bästa aktierna för högtidssäsongen: Affirm samarbetar med Target och Sezzle

De bästa aktierna för högtidssäsongen: Affirm samarbetar med Target och Sezzle

Affirm samarbetar med Target and Sezzle inför högtidssäsongen. Det innovativa betalningsföretaget riktar sig mot millenniegenerationen.

För ungefär en månad sedan diskuterade vi årets hetaste börsnotering: Affirm. Sedan dess har aktiekursen stigit med cirka 53%. Om du med andra ord investerade 1 000 dollar i denna aktie för en månad sedan skulle du nu vara den stolta ägaren till 1 530 dollar utan någon ansträngning. Men är den här aktien värd att hålla eller håller den på att svalna?

Hur och var du kan köpa aktier i Affirm på nätet

Om du fortfarande inte har investerat i Affirm kan du skapa ditt eget handels- eller investeringskonto på en av våra rekommenderade mäklarplattformar:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Affirm?

Affirm är ett innovativt företag som tillhandahåller snabb, prisvärd och säker betalningshantering.

Ska jag köpa aktier i Affirm idag?

I en tidigare artikel diskuterade vi hur Affirm höll årets hetaste börsintroduktion och rapporterade en intäktsökning på 93% under räkenskapsåret 2020. Detta startade en prisökning och det verkar som att de är långt ifrån att svalna.

Företaget har hamnat i rubrikerna igen, vilket ger fler goda nyheter till deras investerare. Den här veckan steg aktiekursen kraftigt då företaget gick ihop med Target and Sezzle inför högtidssäsongen.

Kort sagt meddelade Target att partnerskapet kommer att tillåta kunder att ta del av flexibla betalningsalternativ, som de kallar "köp nu, betala senare". Denna tjänst blomstrar nu bland unga shoppare eller personer utan kreditkort.

Affirm samarbetar redan med Amazon och Walmart, vilket ger en stark köpmöjlighet och når sin högsta aktiekurs på 133,9 dollar.

En prisprognos för Affirm år 2021

Affirm förväntas nå ett rekord på 150 dollar under de kommande 12 månaderna. 

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto