Home > De bästa aktierna för julledigheten: Är det för sent att investera i Shopify?

De bästa aktierna för julledigheten: Är det för sent att investera i Shopify?

Shopifys aktiekurs steg med 2,41% igår efter en mycket hård månad. Är Shopify ett bra val för investerare som vill få till god avkastning under julledigheten?

Intuitivt kan du tänka dig att investeringar i en billig aktie kan ge högre avkastning än pengar som spenderas på ett aktie vars värde redan har multiplicerat flera gånger. Ändå döljer billiga aktier många risker – tänk om deras låga pris helt enkelt är en följd av dåliga resultat eller bristande konkurrensfördel? Shopifys aktiekurs har stigit med nästan 3 000% de senaste fem åren. Är det fortfarande värt att köpa idag?

Hur och var du kan köpa aktier i Shopify på nätet

Om du inte har köpt aktier i Shopify än, eller om du planerar att lägga till fler aktier i din portfölj, kan du registrera dig hos en av våra rekommenderade mäklare nedan:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Shopify?

Shopify är ett kanadensiskt e-handelsföretag som tillhandahåller en plattform med massor av detaljhandelsfunktioner, bland annat betalningsmetoder, marknadsföring och frakt.

Ska jag köpa aktier i Shopify idag?

För det första nådde Shopifys årliga intäktstillväxt 65% under de senaste tre åren. Plattformen erbjuder helhetslösningar för modern e-handel. Dess kunder har inte bara en plattform för shoppinglösningar utan drar även nytta av alla integrerade tjänster med allt från betalningshantering till finansiering och rabatter. Plattformen agerar nu som värd för mer än 1,7 miljoner företag över hela världen.

För det andra mjölkar Shopify små och medelstora företag genom att erbjuda en allt-i-ett-lösning för att hjälpa dem att kommersialisera sina varor och tjänster online. Ändå har dess tjänster också antagits av många Fortune 500-företag, inklusive Unilever och PepsiCo.

Här är några fler anledningar till varför du kanske vill överväga att köpa aktier i Shopify:

  • Shopify äger cirka 29% av den amerikanska marknadsandelen.

  • Till skillnad från Amazon tillåter Shopify företag att utveckla sitt eget varumärke.

  • De bygger sitt eget system med robotdrivna lager i hela USA.

  • Shop Pay ska vara tillgängligt på Google och Facebook år 2021, så att säljare på dessa plattformar kan acceptera Shopify-betalningar.

  • Solid ekonomisk utveckling, med mer än 7,5 miljarder dollar i kassan och endast 910 miljoner dollar i skuld.

Shopifys aktiekurs har ökat med nästan 3 000% de senaste fem åren. Finns det mer utrymme att växa?

En prisprognos för Shopify år 2021

Shopify handlas för närvarande till 1 349,88 dollar. Priset förväntas nå cirka 3 300 dollar under de kommande 12 månaderna, med en median på 1 700 dollar.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto