Home > De bästa miningföretagen för kryptovaluta att köpa i slutet av november

De bästa miningföretagen för kryptovaluta att köpa i slutet av november

Miners i kryptovaluta har förbättrat sin verksamhet genom att tillföra mer och mer förnybar energi till miningverksamheten. Här är tre aktier att titta på: Marathon Digital Holdings, Riot Blockchain och HIVE Blockchain Technologies.

Tidigare under året gav Bitcoin och andra kryptovalutor tillbaka de flesta av sina årliga vinster då Elon Musk, VD för Tesla, tillkännagav sitt beslut att sluta acceptera Bitcoin-betalningar.

Han hävdade att Bitcoin-mining skadar miljön, eftersom Bitcoins energiförbrukning är direkt kopplad till dess användare. Med andra ord, ju fler som äger och använder Bitcoin, desto större koldioxidutsläpp. Ett enkelt exempel är att du skulle behöva köra 1,2 miljoner miles för att bränna samma energi som för att producera en enda Bitcoin. Därför kommer Bitcoin-mining med ett enormt koldioxidavtryck.

Det var början på den största korrigeringen av Bitcoin-priset 2021, och andra kryptovalutor följde efter. Sedan dess har miners förbättrat sin verksamhet och använt mer och mer förnybar energi. När allt kommer omkring är aktörerna inom kryptobranschen kända för sin innovationsförmåga.

Här är tre miningföretag för kryptovalutor att köpa i slutet av november: Marathon Digital Holdings, Riot Blockchain och HIVE Blockchain Technologies.

Marathon Digital Holdings

Marathon Digital Holdings siktar på att bli det största kryptominingföretaget till en av de lägsta energikostnaderna. Aktiekursen är upp +371,26% YTD, och intäktsökningen är imponerande, på 4 562,54%.

Riot Blockchain

Riot Blockchain är ett amerikanskt företag från Castle Rock, Colorado. De fokuserar på kryptomining och driver mer än 7 000 miners. De verkar med en bruttovinstmarginal på 63,95%, mycket högre än sektormedianen på 49,47%. Ett annat plus är att P/E Non-GAAP inte är långt borta från sektorns median.

Riots nettoomsättning har ökat exponentiellt och spås öka i ännu högre takt. Till exempel, 2021 uppskattas nettoomsättningen till 218 miljoner dollar och förväntas nå 676 miljoner dollar 2023.

HIVE Blockchain Technologies

HIVE är ett kryptominingföretag som använder 100% grön energi för att bryta Bitcoin och Ethereum. Den fokuserar på att bygga hållbar verksamhet för att driva blockkedjan och aktiekursen är upp +96,3% YTD. Företaget verkar med en bruttovinstmarginal på 83,49%, mycket högre än sektorsmedianen på 49,57%.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto