Home > De bästa platserna att köpa aktier i Chembio Diagnostics efter prisökningen på 220%

De bästa platserna att köpa aktier i Chembio Diagnostics efter prisökningen på 220%

Chembio Diagnostics (NASDAQ: CEM) är onekligen heta just nu, och uppgången för företagets aktiepris är inte nödvändigtvis över än.

Om du vill investera i Chembio Diagnostics har du kommit till rätt ställe. I denna artikel kommer vi gå igenom allt du behöver veta för att göra en bra investering. Skrolla ner för att se vad det är för företag, varför aktiepriset stiger och hur vår prisprognos ser ut för CEM under de kommande åren.

Innan vi djupdyker ner i detta kan du kolla in stycket direkt under detta för att se våra analytikers rekommenderade platser att köpa, sälja och handla aktier i Chembio Diagnostics i Sverige.

Hur och var du kan köpa aktier i Chembio Diagnostics på nätet

För att köpa aktier i CEM på ett snabbt, enkelt och prisvärt sätt bör du klicka på en av länkarna nedan. Efter att ha fyllt i lite uppgifter om dig själv och satt in pengar på ditt konto är du redo att köpa CEM-aktier via en av dessa aktiemäklare.

Här är vår lista över de bästa plattformarna för att köpa aktier i Chembio Diagnostics just nu:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Chembio Diagnostics och varför stiger aktiepriset?

Företaget grundades år 1985 och har sitt huvudkontor i Hauppauge, New York. Det är ett medicinskt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsförbereder POC-diagnostiska test som används för att upptäcka eller diagnostisera sjukdomar. Företagets huvudsakliga sjukdomar omfattar HIV, syfilis, Zika-virus och även COVID-19.

Chembio är listat på Nasdaq-börsen under ticker-symbolen CEM.

Anledningen till att CEM har ökat i värde beror på ett stigande sentiment på marknaden efter en beställning på 28,3 miljoner dollar från Bio-Manguinhos för Chembios DPP SARS-CoV-2-antigentester för leverans under 2021. Många anser att detta visar företagets förmåga att teckna avtal med stora strategiska partners.

Ska jag köpa aktier i CEM idag?

Om du anser att det senaste avtalet kan innebära en ny era av tillväxt för företaget kan det vara smart att köpa aktier efter dessa positiva nyheter. Se dock till att du gör din egen research så att investeringen är informerad.

En prisprognos för CEM 2021

Vår prisprognos för Chembio Diagnostics för 2021 och efter det är som följer: 12 månaders högstanotering på 8 dollar, median på 6 dollar och lägstanivå på 4 dollar.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto