Home > De bästa platserna att köpa aktier i Cinedigm Corp. efter prisökningen på 92% i år

De bästa platserna att köpa aktier i Cinedigm Corp. efter prisökningen på 92% i år

Cinedigm Corp. (NASDAQ: CIDM) är onekligen en av de hetaste aktierna år 2021, och denna tillväxt har fortsatt med en prisökning på 20% idag.

Denna artikel kommer visa allt du behöver veta om aktier i Cinedigm. Vi kommer prata om vad det är för företag, vad de gör, hur vår prisprognos ser ut för CIDM och ifall du ska investera eller inte.

Om du vill gå rakt på sak och investera i Cinedigm nu på en gång kan du kolla in stycket under detta. Vi har sammanställt en lista med de två bästa platserna att köpa, sälja och handla aktier i Cinedigm i Sverige.

Hur och var du kan köpa aktier i Cinedigm

Detta är de två bästa plattformarna där du kan köpa och sälja aktier i CIDM tack vare plattformarnas låga avgifter och användarvänlighet. Klicka bara på en av länkarna, registrera dig, sätt in pengar och köp aktier i CIDM idag:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Cinedigm?

Det är en distributör och aggregator av oberoende filmer, tv-serier och annat medialt innehåll i USA, Kanada och Nya Zeeland.

Tidigare hette företaget Cinedigm Digital Cinema Corp., men bytte namn till Cinedigm Corp. i september 2013.

Företaget är aktiva i 2 segment, bioutrustning och innehåll och underhållning. De jobbar med stora strategiska partners som Hallmark, Televisa, ITV, Nelvana, Apple, NFL, NHL, Amazon Prime, Netflix, Hulu, Xbox, PlayStation och Sony.

Dessutom har de ett par over-the-top (OTT)-kanaler som Docurama, CONty, Dove Channel  och Matchpoint, vilket är en SaaS-plattform.

Företagets aktie steg nyligen efter positiva preliminära resultat från Q4.

Ska jag köpa aktier i Cinedigm idag?

Om du vill köpa efter de senaste positiva nyheterna eller om du helt enkelt tror på företagets affärsmodell kan det vara en god idé att köpa och hålla aktier just nu. Se bara till att du gör din egen research innan du investerar.

En prisprognos för Cinedigm 2021

Här är vår prisprognos för CIDM: en 12 månaders högstanivå på 3,50 dollar, en median på 3,25 dollar och en lägstanivå på 3 dollar.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto