Home > De bästa platserna att köpa aktier i Cleveland-Cliffs efter företagets dramatiska tillväxt

De bästa platserna att köpa aktier i Cleveland-Cliffs efter företagets dramatiska tillväxt

Cleveland Cliffs Inc. (NYSE: CLF) är ett gruvbolag och stålproducent som på sistone har raketstigit i värde, och denna trend har fortsatt efter stängning.

Cleveland-Cliffs aktie har stigit i värde och fler investerare än någonsin tidigare undrar nu var man kan köpa aktier i CLF.

Denna artikel listar de bästa platserna där man kan köpa aktier i Cleveland-Cliffs och förklara varför företaget stiger i värde, och hur potentialen ser ut för investeringar.

Var man kan köpa aktier i Cleveland-Cliffs på nätet

För de som undrar var man kan köpa aktier i CLF börjar man med att registrera sig på en aktiemäklare på nätet. Detta är investeringsplattformar som låter dig bygga din egen portfölj genom att kombinera ett flertal olika instrument.

Nedan har vi listat våra två rekommendationer med de lägsta avgifterna och renaste gränssnitten:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Cleveland-Cliffs?

Cleveland-Cliffs är ett gruv- och stålbolag som grundades av Samuel Mather år 1847 i Cleveland, Ohio.

Det har blivit den största producenten av plattvalsat stål i Nordamerika och omsätter över 5 miljarder dollar om året.

Varför stiger CLF?

Eftersom det har blivit en ”meme-aktie” enligt Reddit-avdelningar som WallStreetBets. Detta har resulterat i ett ökat sentiment på marknaden, vilket har fått aktien att nå 5-åriga höjder.

Ska jag köpa aktier i Cleveland-Cliffs?

Om du vill delta i en volatil aktie med höga risker och höga förtjänster nästan helt baserat på marknadssentiment och en tydlig brist av fundamentalt värde är detta en intressant investeringsmöjlighet.

Se bara till att du inte investerar pengar som du inte har råd att förlora då det alltid finns en risk med investeringar.

En prisprognos för Cleveland-Cliffs

Vår prisprognos för CLF ligger i linje med aktiemarknadens mest pålitliga analytiker. Vi har en prognos för en 12 månaders högstanivå på 33 dollar, och en median på 24,50 dollar. Det är dock värt att nämna att artificiellt köpande redan har fått aktien att stiga till 24 dollar.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto