Home > De bästa platserna att köpa aktier i Cleveland-Cliffs efter värdeökningen

De bästa platserna att köpa aktier i Cleveland-Cliffs efter värdeökningen

Cleveland-Cliffs (NYSE: CLF) tappade en aning förra veckan, men ser nu ut att återetablera tillväxt med en ökning på 4%. Kan detta vara starten på en positiv trend?

Denna artikel kommer diskutera det eventuella värdet i Cleveland-Cliffs. CLF har flera gånger fått uppmärksamhet av Reddit-användare på WallStreetBets med målet att driva upp värdet till nya höjder.

Efter en skarp ökning idag diskuterar vi nu vad som kommer hända härnäst för företaget. Till att börja med vill vi dock lista våra två rekommenderade platser där du kan köpa aktier i Cleveland-Cliffs på nätet.

Var man kan köpa aktier i Cleveland-Cliffs

Om du vill investera i Cleveland-Cliffs, eller någon annan aktie, på ett snabbt och enkelt sätt, då bör du välja en aktiemäklare med låga avgifter. Efter det är det bara att registrera sig och köpa aktier.

För att bespara dig lite tid och hjälpa dig att fatta ett beslut har vårt analytikerteam tagit fram två alternativ nedan:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Cleveland-Cliffs?

Det är ett gruvbolag med en enorm stålindustri. Faktum är att de år 2021 var den största producenten av plattvalsat stål i Nordamerika.

Företaget grundades år 1847 i Cleveland i Ohio och producerar nu över 5 miljarder i intäkter från sina olika verksamheter.

Varför stiger CLF:s aktie i värde?

Ofta kan en akties prisrelaterade beteende bero på marknadssentiment eller positiva finansiella nyheter. För priset på CLF har det varit populära Reddit-formet WallStreetBets. Denna grupp användare har bestämt sig för att Cleveland-Cliffs är en ”meme-aktie”, vilket innebär att det är ett bra mål för en short squeeze.

Ska jag köpa aktier i CLF?

Om du vill ta del av en aktie med potential för dramatisk, oförutsägbar tillväxt och inte har något emot ökad volatilitet och risk, då kan CLF vara en bra investering.

Se bara till att du är medveten om att det just nu inte är fundamentala aspekter utan snarare marknadssentiment som styr prisbeteendet.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto