Home > De bästa platserna att köpa aktier i Cytokinetics efter prisökningen på 50%

De bästa platserna att köpa aktier i Cytokinetics efter prisökningen på 50%

Cytokinetics (NASDAQ: CYTK) har stigit i värde med över 50%, vilket har lett till att investerare i hela sektorn har blivit mer intresserade av företaget. Denna artikel kommer ge dig all den information du behöver innan du investerar i CYTK.

Om du vill investera i Cytokinetics och vill läsa om allt det du behöver veta innan du gör en investering har du kommit till rätt artikel. Vi kommer förklara vad det är för företag, varför det stiger i värde och vilka de bästa platserna är för dig som vill köpa aktier i CYTK i Sverige.

Skrolla ner till stycket under detta för att se de bästa plattformarna för att köpa, sälja och handla aktier i Cytokinetics, enligt vårt erfarna analytikerteam.

Hur och var du kan köpa aktier i CYTK på nätet

Klicka bara på ett av alternativen nedan, fyll i grundläggande uppgifter för att registrera dig och sätt sen in pengar på ditt konto. Efter det kan du köpa det antal aktier du vill ha:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Cytokinetics?

Det är ett biofarmaceutiskt bolag som specialiserar sig inom sena faser. Företaget grundades år 1997 i södra San Francisco i Kalifornien.

Företagets fokus ligger på att upptäcka, utveckla och kommersialisera muskelaktiverare- och hämmare som potentiell behandling för nedsatta förmågor och sjukdomar. Företaget utvecklar just nu flera potentiella läkemedel för att öka musklernas funktion och hopdragbarhet

Företagets mest lovande kandidat är Omecamtiv Mecarbil – en ny hjärtmyosinaktivator i en klinisk fas III-studie – och Reldesemtiv – en ny troponinaktivator för snabbverkande skelettmuskulatur i en klinisk fas II-studie för att behandla ryggmuskelatrofi och amyotrof lateral skleros.

Företaget steg i värde efter att ha utannonserat att deras kliniska fas 2-studie för sin experimentella hypertrofiska kardiomyopati-behandling gav positiva resultat.

Ska jag köpa aktier i CYTK?

Om du tror på företagets plats på marknaden och anser att deras behandlingar kan ta sig hela vägen till kommersiell framgång, då kan ett köp idag vara ett bra sätt att spekulera på framtida prisökning.

Att investera innebär dock alltid en risk, och det är extra sant för biofarmaceutiska bolag. Det finns många tillfällen då det kan gå snett, så om du inte gillar risk kan det vara värt att leta efter en annan investering.

En prisprognos för CYTK 2021

Vår prisprognos för Cytokinetics är som följer: a 12 månaders högstanivå på 41 dollar, en median på 34 dollar och en lägstanivå på 21 dollar.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto