Home > De bästa platserna att köpa aktier i Datasea efter en prisökning på 120%

De bästa platserna att köpa aktier i Datasea efter en prisökning på 120%

Dataseas (NASDAQ: DTSS) aktiepris har stigit exceptionellt väl de senaste dagarna, vilket har lett till ökat intresse från investerare.

Denna sida kommer innehålla allt det du behöver veta innan du investerar i Datasea (DTSS). Skrolla bara ner för att se vad det är för företag, vad de gör, varför det stiger i värde och för att se ifall du ska investera i DTSS eller inte just nu.

För de som vill investera nu på en gång kan man gå till delen precis under denna för att se våra analytikers favoritplattformar för att köpa, sälja och handla aktier i Datasea.

Hur och var du kan köpa aktier i Datasea på nätet

Om du vill köpa och sälja aktier i DTSS rekommenderar vi att registrera dig hos en av tillförlitliga aktiemäklarna nedan. Klicka bara på en av länkarna, fyll i ett par grundläggande uppgifter och sätt sen in pengar på ditt konto. Nu är du redo att köpa aktier mot en låg avgift.

Här är de två bästa plattformarna för att köpa aktier i DTSS i Sverige:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Datasea?

Det är ett företag som tillhandahåller smarta säkerhetslösningar i Kina. Datasea utvecklar säkerhetsplattformar inom big data och smart 3D samt säkra säkerhetssystem för universitetsområden och skolor, för parker och offentliga utrymmen och även ett system för epidemier.

Datasea tillhandahåller dessa lösningar via sitt eget nätverk av säljpersonal, partners och nya verksamheter.

Priset på DTSS har stigit efter nyheterna att dotterbolaget Shuhai Zhangxun Information Technology Co. har skrivit på sex köp- och distributionsavtal för att tillhandahålla 5G Message-marketing Cloud Platform Version 3.0 och förstärkt produkttillgänglighet i Kina genom att lägga till nya lokala partners.

Vissa tror att detta avtal kan leda till en ny era av tillväxt för Datasea.

Ska jag köpa aktier i Datasea idag?

Om du vill köpa efter att ha hört detta, eller helt enkelt anser att Datasea är en långsiktigt smart investering och att smart säkerhet har mycket att erbjuda, då kan det vara en god idé att köpa aktier och hålla dem för att ta del av framtida prisökningar för DTSS.

Det finns dock alltid en risk med investering, och det är specifikt sant när det kommer till den geopolitiska faktorn när man investerar i kinesiska bolag. Så till vida att du har gjort din egen research och känner dig nöjd med din egen analys av aktien kan detta vara ett bra tillfälle att delta på marknaden.

Vi kan just nu inte ge en prisprognos för Datasea för 2021 då inte tillräckligt många analytiker har tittat på aktien. Vi hoppas att kunna ge en prisprognos för DTSS inom en snart framtid.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto