Home > De bästa platserna att köpa aktier i EyeGate Pharma efter prisökningen på 60%

De bästa platserna att köpa aktier i EyeGate Pharma efter prisökningen på 60%

Eyegate Pharmaceuticals Inc. (NASDAQ: EYEG) är en av tisdagens bäst presterande aktier.

Om du vill investera i EyeGate Pharma, eller om du bara vill läsa mer om företaget och varför det stiger i värde, då är denna artikel för dig. Läs vidare för att se all viktig information du behöver veta om företaget och aktien.

För att köpa aktier i EyeGate Pharma snabbt, enkelt och utan att det ska kosta för mycket kan du kolla in de två alternativen nedan. Detta är de bästa platserna att köpa aktier i EyeGate Pharmaceuticals på nätet.

Hur och var du kan köpa aktier i EyeGate Pharma

För att köpa aktier i EyeGate Pharma klickar du bara på en av länkarna nedan, sätter in pengar på ditt nyskapade konto och söker sen efter företagets ticker-symbol, EYEG. Efter du anger du det antal aktier i EYEG du vill köpa och verkställer.

Här är de två bästa plattformarna att köpa, sälja och handla aktier i EYEG idag tack vare de låga avgifterna och tillförlitliga gränssnitten:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är EyeGate Pharmaceuticals?

Företaget grundades år 1998 och har sina huvudkontor i Waltham, Massachusetts, och är ett läkemedelsföretag i klinisk fas.

EyeGate fokuserar på att utveckla och kommersialisera produkter för behandling av inflammatoriska sjukdomar och immunsjukdomar med fokus på (du gissade det) ögat och nervsystemet. De är verksamma inom USA.

Priset på EyeGates aktie steg efter marknadens stängning på måndagen efter att företaget meddelade att det ingick en icke-bindande avsiktsförklaring att förvärva Bayon Therapeutics för cirka 7,1 miljoner dollar.

Ska jag köpa aktier i EyeGate Pharma idag?

Det finns alltid en risk i investeringar, och denna risk är förhöjd med läkemedelsbolag i och med att testprocessen är lång och lagstiftningen är strikt, vilket leder till att potentiella produkter måste ta sig igenom många hinder innan de når marknaden.

Om du har tagit en närmare titt på EyeGates kandidater och företagets affärsmodell och du har kommit fram till att det finns potential för avsevärd tillväxt, då kan det vara ett smart drag att investera nu innan priset stiger ännu mer.

En prisprognos för EyeGate Pharmaceuticals 2021

Vår prisprognos för EyeGate Pharma är som följer: en 12-månaders högstanivå på 15 dollar med en median på 14 dollar och en lägstanivå på 13,25 dollar.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto