Home > De bästa platserna att köpa aktier i Ford efter dess stigning med 150% de senaste 12 månaderna

De bästa platserna att köpa aktier i Ford efter dess stigning med 150% de senaste 12 månaderna

Ford (NYSE: F) har presterat otroligt väl i år och har nästan stigit mot en nivå som inte har setts på 10 år. Allt fler investerare visar intresse.

När ett företaget stiger med 150% inom 12 månader är det värt att undersöka vad det är som har hänt.

Detta är precis det vi i denna artikel kommer göra med Ford. Utöver detta kommer vi prata om allt det du behöver veta innan du investerar i Ford, exempelvis vad det är för företag, hur investeringspotentialen ser ut, och vilka de bästa platserna är för att köpa F på nätet.

Var du kan köpa aktier i Ford på nätet Ford

Det billigaste och enklaste sättet att investera i Ford är att välja en av de två aktiemäklarna nedan, finansiera ditt konto och sen köpa aktier direkt via plattformen.

Vårt analytikerteam har tagit fram dessa två alternativ där du kan köpa aktier i Ford tack vare deras låga avgifter, kvalitativa gränssnitt och dygnet runt-support:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Ford Motor Company?

Ledtråden ligger i namnet. Företaget grundades av världsberömda Henry Ford år 1903 och har sina högkvarter i Detroit. Det är en amerikansk multinationell biltillverkare och en av världens mest populära och kända biltillverkare.

Tack vare stigande bilpriser tack vare den globala bristen på halvledare efter COVID-19-pandemin har Ford genererat över 100 miljarder dollar i intäkter det senaste året. Till följd av det har Barclays nyligen höjt sitt prismål för företaget.

Ska jag köpa aktier i Ford?

Denna bilbubbla kommer troligtvis brista någon gång då tillverkningen av halvledare och fordon kommer att komma igång ordentligt igen när de globala restriktionerna lättas. Om du tror att Ford kan fortsätta uppleva förhöjd framgång kan det vara ett smart drag att köpa aktier i företaget.

Ford betalar även ut en stark utdelning, och med tanke på företagets långa historia som en av världens ledande biltillverkare är det en avsevärt mindre riskabel investeringsmöjlighet än andra aktier.

Nyckeln till Fords framtida framgångar ligger i hur de kan positionera sig inför den övergång som allt mer går mot elfordon. Den nyligen lanserade elektriska Mustang Mach-E SUV är ett bevis på att Ford accelererar sin verksamhet i denna riktning.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto