Home > De bästa platserna att köpa aktier i LendingClub Corp.: LC stiger med 50%

De bästa platserna att köpa aktier i LendingClub Corp.: LC stiger med 50%

Se var du kan köpa aktier i LendingClub (NYSE: LC) efter att företaget blev en av dagens bäst presterande på marknaden.

Om du vill investera i LendingClub eller om du bara vill ta reda på mer information om företaget, vad de gör och investeringspotentialen ska du läsa den här artikeln för att ta reda på allt du behöver veta.

Först och främst, för de av er som vill köpa LC-aktier just nu, kan man bläddra ner till avsnittet nedan. Där hittar du en lista över de bästa platserna att köpa aktier i LendingClub i Sverige.

Hur och var du kan köpa aktier i LendingClub på nätet

För att köpa aktier i LC kan du klicka på en av länkarna nedan. Efter det fyller du i ett par uppgifter, verifiera ditt konto och sen sätta in pengar.

Här är de två bästa plattformarna för att köpa, sälja och handla aktier i LendingClub idag:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är LendingClub?

Företaget grundades år 2006 och har sina huvudkontor i San Francisco, Kalifornien, och är ett bankholdingbolag för LendingClub Bank, National Association.

Lending Club tillhandahåller en rad finansiella produkter och tjänster över hela Nordamerika via en teknologidriven plattform. Detta inkluderar olika lånetjänster – till exempel för bilar, utbildning, industriella ändamål och fastigheter – samt paket för personlig ekonomi.

Dessutom driver LendingClub en marknadsplattform för utlåning online som förbinder låntagare och investerare.

Deras aktier har ökat i värde efter att ha rapporterat sina resultat för Q2, vilket indikerar ett överraskande resultat och intäkter som låg över förväntningarna. Företaget tjänade 9,4 miljoner dollar (0,09 dollar per aktie) under andra kvartalet, i kontrast till en förlust på 78,5 miljoner dollar (0,87 dollar per aktie) bara ett år tidigare.

Dessutom ökade intäkterna med 40,4 miljoner dollar under samma period för ett år sedan till 204,4 miljoner dollar.

Ska jag köpa aktier i LendingClub idag?

Om du har gjort din egen research och tror att företaget kommer växa långsiktigt kan ett köp idag vara ett bra sätt att spekulera på dess framtida värde. 

En prisprognos för LendingClub år 2021

Vår 12-månadersprognos för LC är som följer: en högstanivå på 25 dollar, en median på 16 dollar och en lägstanivå på 11 dollar.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto